“Tjømes beste restaurant 🙏🏻”
Anmeldelse av Havhesten Restaurant

Havhesten Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 13 Restauranter i Tjøme
Anmeldt 17. august 2024 via mobile enheter

Dette må være Tjøme sin aller beste restaurant , topp mat , italiensk pizza som du får i Italia, sjarmerende personale som er profesjonelle og imøtekommende !
Anbefales på det varmeste 🤩😋

Dato for besøk: august 2024
Takk, Go45722250819

Anmeldt 11. august 2024

Vi dro for å spise lunsj på Havhesten, kom med båt og parkerte på deres gjestebrygge. Før vi hadde klart å komme oss ut av båten glefset en kvinnelig ansatt i 50årene på Havhesten til oss, og sa vi ikke kunne benytte gjestebrygga deres. Merkelig aprouch til deres egne gjester tenkte vi. Ikke minst den frekke tonen. At vi var litt for tidlig ute til åpningstid er ikke unnskyldning for å behandle gjestene ynkelig og sette de i forlegenhet. Da det ble forsøkt å forklare at vi skulle spise hos dem var det et problem for henne at de ikke hadde åpnet helt ennå. ble bedt om å parkere på et annet sted imens.

Var innom Havhesten tidligere i sommer og kjøpte drivstoff og is. Da barna litt senere spurte om å få låne toalettet, svarte samme dame bryskt nei, for da måtte vi bestille mat. Hvorfor har de en ansatt på Havhesten som får lov til å være såpass ufin mot gjester?

De har en ung gutt som har jobbet der i sommer..han er alltid høffelig og på tilbudsiden. Hun burde lære manerer av sine yngre kollegaer.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Delss2024
Anmeldt 20. juli 2024

Vi hadde bestilt bord, men når vi kommer finnes ikke bestillingen - og det er ikke bord til oss. Hadde trodd man kunne stole på en reservasjon man har!!!

Takk, Trine S
Anmeldt 12. juli 2024

Helt fantastisk, mye godt utvalg i matrettene og hyggelig service. Maten var helt super og drinkene var fabelaktige. Dette er et sted jeg skal tilbake til!

Takk, Helene A
Anmeldt 10. juli 2024

Har besøkt denne restauranten flere ganger, og opplever dessverre det samme hver eneste gang: Maten er god den, men servitører ser deg ikke... -i det hele tatt!! Du kan vente 10 min på meny, og enda DA går de før de spør om du ønsker drikke.. Betjeningen er alltid hyggelig, men de gjør en del feil, selv i rolige tider, også virker det ut som de ikke vet at du er der. Vi liker ikke å rope på kelner for å få mer drikke - og så etter 15 min måtte mase om at drikken ikke kommer.. De kunne tjent bra mer penger om de så gjestene sine! Men om du ikke er så opptatt av å få slukket tørsten, ei heller å bli sett, så har de sjukt god pizza (om du får servert riktig type)

• Atmosfære
Takk, Renaandre

Reisende som så på Havhesten Restaurant, så også på

Tjøme, Tjøme kommune

Har du vært i Havhesten Restaurant? Del dine erfaringer!