Et nydelig sted med fredelig atmosfære og unik utforming. God service og utsøkt deilig mat. Stort, velholdt og koselig grøntareal. Gode senger. Rene og delikate rom. Hit vil jeg gjerne komme igjen. Anbefales på det varmeste.
Spør Turisten23 om Engø Gård Hotel & Restaurant
Takk, Turisten23
Emma Järpell, Hotelldirektör på Engø Gård Hotel & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2021
Kjære Turistiegenby123,
Dine ord varmer hjertet mitt! Jeg håper også at du kommer hit snart igjen!
Hjertelig hilsen,
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hmm, dette var bare sånn passe. Ikke fullt i restauranten, men jammen var det vanskelig å få kontakt med personalet. Boblene fylte vi i glassene selv, ingen spurte om vi ønsket mer te og regninga måtte vi be om i reseptionen. Selve maten var også sånn passe, litt tørt og lite smak. Vi hadde ønsket oss mer ut av et besøk til 1700,- for 3 mennesker..
Dato for oppholdet: november 2019
Spør tonehp om Engø Gård Hotel & Restaurant
Takk, tonehp
Vi hadde en overnatting på rommet Utsikt, et stort og flott rom med utsikt mot sjøen. Badet er det som virkelig gjorde dette til en spesielt flott opplevelse, stort og romslig med dobbelt badekar. Hadde også veldig god aftennoon tea og deilig frokost med mye hjemmebakte bakevarer og variert utvalg.
Dato for oppholdet: oktober 2019
Spør kjewes om Engø Gård Hotel & Restaurant
1 Takk, kjewes
IvarNeteland, General Manager på Engø Gård Hotel & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2019
Hei igjen og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig inspirerende for oss alle. Vi ønsker dere en fortsatt god høst og hjertelig velkommen tilbake senere.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Å besøke Engø i fint vær er bra. Dette besøket i et rent rom med god mat var helt topp. Dette er uten tvil ett avde beste hoteller i Norge. Vi trivdes og hadde det bra og dette var et førsteklasses opphold.
Dato for oppholdet: juli 2019
Sted
Rom
Service
Spør scandinaver om Engø Gård Hotel & Restaurant
Takk, scandinaver
IvarNeteland, General Manager på Engø Gård Hotel & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019
Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding. Veldig inspirerende for oss alle.Hjertelig velkommen igjen.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Engø er en liten oase på Tjøme som fortjener et besøk, ikke minst for å oppleve stedet. Betjeningen er stort sett veldig velmenende og bidrar til et flott opphold. Maten holder også god standard med super frokost. Vi hadde gleden av å være med på intimkonsert med Ole Paus som var et flott minne.
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør Jokke B om Engø Gård Hotel & Restaurant
Takk, Jokke B
Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på . Vi ønsker dere en fortsatt god sommer og hjertelig velkommen tilbake.