Victor R
Oslo, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. nov. 2024
Dato for oppholdet: november 2024
Romtips: Senk skuldrene og nyt Engø Gård - Den ligger der for å nytes!
Scenery
4.6 km fra Engø Gård Hotel & Restaurant
Det er mange, vakre rosebusker som skjermer for innsyn til leilighetene
10.5 km fra Engø Gård Hotel & Restaurant
15.7 km fra Engø Gård Hotel & Restaurant
Romservice
Se flere hoteller i Tjøme
Anmeldt 9. november 2024 via mobile enheter

Fantastisk sted! Vakre omgivelser på Tjøme. Flotte rom, vakkert spa. Ny del med badstu og kald kulp komplementerte opplevelsen. Fantastisk matopplevelse med femretters middag. Glimrende service! Oppgradert rom. Vært her to ganger og vi gleder oss til å komme tilbake!

Dato for oppholdet: november 2024
Takk, Hanne Berit J
Anmeldt 1. november 2024

Engø gård har blitt en fantastisk destinasjon med ny spa-avdeling samt den alltid gode restauranten. Badstu-rituale på bryggen med sjøbad i oktober var herlig. God standard, svært dyktig personell i restauranten og en lun og fin atmosfære gjør at vi kommer tilbake snart!

Dato for oppholdet: oktober 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Knut M
Anmeldt 7. oktober 2024 via mobile enheter

Hadde døgn opphold med 9 retters middag. Hadde først noen timer i det nyåpnede spaet. Fantastisk opplevelse. Så var det en veldig god middag, perfekt paret med vin, og dyktige og hyggelige servitører. Rommet var rent og pent. Veldig fint rom på ett veldig fint sted. Området gir en følelse av ett engelsk feriested fra forrige århundre.
Anbefales på det sterkeste.

Romtips: Sett av tid til det nye spaet. Det er veldig fint. Fin start på oppholdet. Det er også mulig å bestille badstuflåte med rituale.
Dato for oppholdet: oktober 2024
Takk, 613ThomasB
Emma Järpell, General Manager på Engø Gård Hotel & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2024

Hei Thomas! 😊

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du hadde et magisk opphold hos oss, og at både spaopplevelsen og middagen falt i smak. Det er alltid hyggelig å få skryt av våre dyktige servitører, og jeg vil sørge for å videreformidle dette til dem.

Vi setter stor pris på anbefalingen din, og håper å se deg igjen snart! 🌟

Med vennlig hilsen,Emma Järpell Hotelldirektør

Anmeldt 29. september 2024

Invitert for å feire bryllup i helgen.
Kom på fredag, ville ha middag. Kunne bare velge mellom 5 eller 9 retters meny. 5 retter koster kr 1045,- på pers. Som er laaangt overpriset.
Hadde bakt lefser, både glutenfrie og vanlige, skåret de opp og lagt på fat. Disse klare betjeningen å KASTE i søpla før kaker skulle serveres🤬 Ingen kompensasjon. Betjeningen burde også gå smilekurs.
Kommer aldri tilbake hit.

Dato for oppholdet: september 2024
Takk, stein s
Emma Järpell, General Manager på Engø Gård Hotel & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2024

Hei Stein,
Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager så mye for misforståelsen med lefsene. Min kollega som ved uhell hev lefsene er veldig lei seg for at dette skjedde. Når det gjelder kompensasjon så er brudeparet absolutt kompensert for dette.

Ønsker deg en fin dag og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Håper at du hadde en fin feiring sammen med det lykkelige brudeparet.

Med vennlig hilsen,
Emma Järpell

Anmeldt 25. juli 2024 via mobile enheter

Uten tvil enestående og hele oppholdet har satt et minne for livet.

Ja hvor skal man begynne?

Skikkelig hyggelig personale som anerkjenner deg uansett hvor du er på området. Rommet var rent, nydelig innredet og oser av velvære og behag. Man setter pris på de «små» tingene som deilige badekåper, kaffemaskin, deilig senger, eksklusive såper i dusj. Behagelig belysning, farger og god plass til å henge fra seg klær. Osv osv….

Området rundt er fantastisk, frodig og fredfullt med fuglekvitter og nydelige grøntarealer. Spa området er inkludert i rompris og er plettfritt å fresht.

Anbefaler å være med på aktivitetene som arrangeres av hotellet. Jazz på noen utvalgte tirsdager anbefales :)

Mat inkl. Frokost er terningkast 6!

Vi kommer tilbake for vi har hatt en drømmeferie og er full av energi til å møte hverdagen igjen. Takk for 3 fantastiske dager.

Romtips: God parkering som er inkludert i prisen.
Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Stinemnygaard
Emma Järpell, General Manager på Engø Gård Hotel & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2024

Hei Stine,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det varmer hjertet vårt å høre at oppholdet ditt på Engø Gård har satt et minne for livet. 😊

Vi er veldig glade for at du satte pris på de små detaljene i rommet ditt, fra de deilige badekåpene til den eksklusive såpen i dusjen. Vi streber etter å skape en følelse av velvære og behag for alle våre gjester, og det er fantastisk å høre at vi lyktes med dette under ditt opphold.

Det er også flott å høre at du likte det frodige og fredfulle området rundt hotellet, samt vårt spa-område. Vi er stolte av å kunne tilby et sted hvor gjestene kan slappe av og lade batteriene.

Vi er også glade for at du anbefaler aktivitetene vi arrangerer, som jazzkvelder på utvalgte tirsdager. Vi håper du hadde en flott tid!

Til slutt, takk for dine rosende ord om maten vår, inkludert frokosten. Vi vil sørge for å dele din tilbakemelding med kjøkkenteamet vårt.

Det var en glede å ha deg som gjest, Stine, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til Engø Gård i fremtiden. Ha en flott dag! 😊

Med vennlig hilsen,
Engø Gård Team