Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 100
Vis tilbud
Hotels.com
FindHotel
USD 99
Vis tilbud
Booking.comUSD 100
Priceline
ScandicHotels.comUSD 100
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (382)
Filtrer anmeldelser
382 resultater
Vurdering fra reisende
77
123
79
62
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
77
123
79
62
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6772 av 382 anmeldelser
Anmeldt 29. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 26. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Elendig kundeservice på hotell og restaurant.
Følte oss lite velkommen da vi sjekket inn, lite oppmerksomhet fra betjeningen under oppholdet og dårlig service under middagen. Håper virkelig Scandic spanderer kurs i kundebehandling på betjeningen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, arechristians
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid S, General Manager på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2020

Hei
Tusen takk for din tilbakemelding. Jeg må virkelig få beklage at vi ikke leverte det som dere forventet av oss og som vi også selv har som mål. Dette skal vi følge opp videre. Scandic jobber hele tiden med å skape gode kunde opplevelser så også gjennom opplæring.
Vi ønsker deg velkommen tilbake.
mvh
Ingrid Stokka Sagen
Hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 6. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser