Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Priceline
Lol.travelUSD 104
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig men sant; dette hotellet minner om Hotell i Særklasse. Tomt for juice til frokost, kalde speilegg, ikke bacon, en av 2 kaffemaskiner «out of order», tomt for fatøl midt i juli, kjøleskap på rommene virker ikke/dårlig, folk får ikke rommene de har bestilt osv osv. Toppet seg med middag for mange gjester som gikk totalt i ball for hotellet. Vi har vært her før med samme svake service men dette var talentløst. Kommer neppe tilbake. Nydelig beliggenhet veier IKKE opp for elendig drift og dårlig service. Hvordan kan Scandic-kjeden leve med dette.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, jostra17
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei
Takk for din tilbakemelding. Så trist at du fikk en så dårlig opplevelse når du besøkte oss. Det er dager som ting baller seg på og dessverre ble det en slik dag når dere var her hos oss. Vi håper vi ser dere igjen og kan rette opp dette.
Velkommen tilbake.

Anmeldt 29. juni 2020

• Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Anmeldt 26. juni 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Elendig kundeservice på hotell og restaurant.
Følte oss lite velkommen da vi sjekket inn, lite oppmerksomhet fra betjeningen under oppholdet og dårlig service under middagen. Håper virkelig Scandic spanderer kurs i kundebehandling på betjeningen.

Takk, arechristians
Ingrid S, General Manager på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2020

Hei
Tusen takk for din tilbakemelding. Jeg må virkelig få beklage at vi ikke leverte det som dere forventet av oss og som vi også selv har som mål. Dette skal vi følge opp videre. Scandic jobber hele tiden med å skape gode kunde opplevelser så også gjennom opplæring.
Vi ønsker deg velkommen tilbake.
mvh
Ingrid Stokka Sagen