Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 117
Vis tilbud
Booking.comUSD 117
Hotels.comUSD 117
FindHotelUSD 116
ScandicHotels.comUSD 117
PricelineUSD 117
eDreamsUSD 117
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (381)
Filtrer anmeldelser
381 resultater
Vurdering fra reisende
77
123
79
61
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
77
123
79
61
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6368 av 381 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

De ansatte virker komplett uinteressert i gjestene. Maten i restauranten holder ikke mål; fikk selv servert glutenholdig brød til tross for gjentatte presiseringer om kraftig glutenallergi. Rommene har sett sine bedre dager, og en dag kollapset hele renovasjonsinfrastrukturen i noen timer. Flott beliggenhet veier dessverre ikke opp for den dårlige totalopplevelsen.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, henninas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

TAkk for din tilbakemelding. Så tris att dere fikk en så dårlig opplevelse hos oss denne gangen. Denne sommeren har vært en utfordring både med dårlig vær og restriksjoner. Håper dere kommer tilbake ved en senere anledning når alt er tilbake til normalen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Svært hyggelig hotell med rene rom, fin beliggenhet, hyggelig personale og nydelig frokost til tross for smittevernregimet. Mye aktiviteter for barn i området og fine alternativer å gå tur. Koselig liten butikk på området som selger basis matvarer, is og dagsferske bakevarer. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, Norw12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi skulle ønske at vi hadde ett bedre sommervær, da hadde det blitt enda bedre å være hos oss. Håper vi ser dere igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig men sant; dette hotellet minner om Hotell i Særklasse. Tomt for juice til frokost, kalde speilegg, ikke bacon, en av 2 kaffemaskiner «out of order», tomt for fatøl midt i juli, kjøleskap på rommene virker ikke/dårlig, folk får ikke rommene de har bestilt osv osv. Toppet seg med middag for mange gjester som gikk totalt i ball for hotellet. Vi har vært her før med samme svake service men dette var talentløst. Kommer neppe tilbake. Nydelig beliggenhet veier IKKE opp for elendig drift og dårlig service. Hvordan kan Scandic-kjeden leve med dette.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, jostra17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei
Takk for din tilbakemelding. Så trist at du fikk en så dårlig opplevelse når du besøkte oss. Det er dager som ting baller seg på og dessverre ble det en slik dag når dere var her hos oss. Vi håper vi ser dere igjen og kan rette opp dette.
Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 26. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser