Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 89
Hotels.comUSD 89
ScandicHotels.comUSD 89
Expedia.comUSD 89
TravelocityUSD 89
FindHotelUSD 89
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (433)
Filtrer anmeldelser
433 resultater
Vurdering fra reisende
91
129
88
78
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
91
129
88
78
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8691 av 433 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Jeg har stort sett bare gode opplevelser med mine opphold på Scandic sine hoteller. Skuffelsen var da stor når vi ankom fra et flott opphold på Scandic Oslo City og hit til Havna Tjøme. Nedslitte og ikke veldig familievennlige rom møtte oss her. Bråkete «fly-toaletter» og lytt mellom rommene var det også. Middag på restauranten på hotellet var heller ingen høydare. Biffen vi fikk servert var forsåvidt stekt bra men hadde ikke fått hvile før den ble servert og det rant kjøttsaft utover !skålene! de valgte å servere maten i. Når det hele toppes med salt og pepper i slike poser man får på bensinstasjonen på en restaurant så sier jeg takk for meg. Hyggelig og imøtekommende personale gir hotellet en stjerne, beliggenheten en til. Men der stopper det dessverre. Styr unna så lenge det ikke gjøres en betydelig oppgradering og kjøkkensjefen finner seg noe nytt å gjøre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 8leMario
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Google-oversetting

Hi,

Thank you so much for sharing your experience with us. We’re so sad to hear that you didn’t get the great service that you expected during your stay. We’ll look into this incident and will take actions to prevent it from happening in the future.

Of course we hope that you choose to stay with us also next time and give us a chance to give you a better hotel experience.

Best,
Ingrid Stokka Sagen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi bodde på Scandic Havna Tjøme i rundt en uke. Betjeningen i resepsjonen var veldig av og på. De kunne være hyggelige, andre ganger nektet de å hjelpe oss med en utfordring på rommet og skyldte på noe som ikke stemte. Dette ga et dårlig inntrykk og en følelse av at de bare ville ha oss og hendelsen vår vekk. Rommet var forøvrig av den dyrere typen, og som mange andre anmeldere ble vi skuffet av den minimale balkongen (det gikk såvidt å få på plass to stoler der). Restaurantmaten prøvde vi to ganger og den var under gjennomsnittlig. Frokosten var helt OK, men jeg må innrømme at jeg savnet bacon og noe litt mer ekstra. Det beste inntrykket hadde vi av husholdningen, de var alltid vennlige og hjelpsomme. Beliggenheten og mulighetene rundt hotellet (bading, minigolf, besøke Verdens Ende) er flott, men prisen man betaler for å bo der og det til tider lave servicenivået gjør at det ikke er verdt det. Anbefaler ikke dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, wanderlust_nor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Google-oversetting

Hi,

Thank you so much for sharing your experience with us. We’re so sad to hear that you didn’t get the great service that you expected during your stay. We’ll look into this incident and will take actions to prevent it from happening in the future.

Of course we hope that you choose to stay with us also next time and give us a chance to give you a better hotel experience.

Best,
Ingrid Stokka Sagen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser