Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kari
Bærum, Norge
Anmeldelse av Havna Tjøme Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 11. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig lederHavna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. aug. 2020
Takk for din flotte tilbakemelding. Velkommen tilbake.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.6 km fra Havna Tjøme Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Gemeinschaftsraum
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • eDreams
1.8 km fra Havna Tjøme Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 2 053
  • Hotels.com
12.2 km fra Havna Tjøme Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 2 173
  • Hotels.com
12.1 km fra Havna Tjøme Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 690
kr 1 572
  • Hotels.com
    kr 1 572
  • Expedia.com
    kr 1 572
  • Tripadvisor
    kr 1 572
20.0 km fra Havna Tjøme Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 2 032
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 033
  • Agoda.com
    kr 1 608
  • Hotels.com
    kr 2 033
20.3 km fra Havna Tjøme Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 890
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 1 890
  • Expedia.com
    kr 1 890
  • Tripadvisor
    kr 1 890
20.3 km fra Havna Tjøme Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
50.2 km fra Havna Tjøme Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Tjøme
Anmeldelser (476)
Filtrer anmeldelser
476 resultater
Vurdering fra reisende
107
135
94
88
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
135
94
88
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
114119 av 476 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020

Det er utrolig at Scandic kan levere slike opplevelser. Vi betalte nesten kr. 1.800 for en natt i et gammelt slitt rom, 303. Det var to små puter. Kjøleskapet var varmt. Det er frekt og unødvendig. Det var kø inn til frokosten hele tiden og da vi kom nes 10 min. før man stengte kom det en person og begynte å ta bort maten tross i at han så vi sto 5 mennesker og forsynte oss da vi ikke kom inn før. Prøvde å forklare men han kunne ikke et ord norsk. Vi hadde en fin opplevelse i restauranten med en servitrise fra Portugal. Resepsjonistene var også meget hyggelige og lot oss ha sykler i bagasjeboden.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, jajen2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Google-oversetting

Hi,

Thank you so much for sharing your experience with us. We’re so sad to hear that you didn’t get the great service that you expected during your stay. We’ll look into this incident and will take actions to prevent it from happening in the future.

Of course we hope that you choose to stay with us also next time and give us a chance to give you a better hotel experience.

Best,
Ingrid Stokka Sagen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Hvis man reiser med hund er ikke dette ett alternativ. Rom i første etasje med kun verandadør rett ut på bakkenivå betyr at man må ha hunden i bånd på rommet hvis man ønsker å få inn luft. Finnes ikke A/C. Det er ikke lov til å ha med hunden inn på uteservering. Hunden må være på utsiden av gjerdet.
Hotellet i sin helhet er nedslitt og bærer preg av å ha hatt sin storhetstid tidlig på 80 tallet. Dårlig generell rengjøring, lukter gammelt. Veldig hyggelig personell i resepsjonen. De er flinke.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Øyvind E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Tusen takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Det var er fint opphold og god opplevelse. Det er lett å reise dit igjen og vil sikkert gjøre det neste sommer. Frokost og middag var gode måltider. Savnet kanskje bacon men det var mye annet godt der.Fin badestrand og fin nærbutikk med god is🙂

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, belboingrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei
Takk for din tilbakemelding. Fra og med mandag neste uke er vår frokost nærmere normalen igjen. Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Jeg har stort sett bare gode opplevelser med mine opphold på Scandic sine hoteller. Skuffelsen var da stor når vi ankom fra et flott opphold på Scandic Oslo City og hit til Havna Tjøme. Nedslitte og ikke veldig familievennlige rom møtte oss her. Bråkete «fly-toaletter» og lytt mellom rommene var det også. Middag på restauranten på hotellet var heller ingen høydare. Biffen vi fikk servert var forsåvidt stekt bra men hadde ikke fått hvile før den ble servert og det rant kjøttsaft utover !skålene! de valgte å servere maten i. Når det hele toppes med salt og pepper i slike poser man får på bensinstasjonen på en restaurant så sier jeg takk for meg. Hyggelig og imøtekommende personale gir hotellet en stjerne, beliggenheten en til. Men der stopper det dessverre. Styr unna så lenge det ikke gjøres en betydelig oppgradering og kjøkkensjefen finner seg noe nytt å gjøre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 8leMario
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Google-oversetting

Hi,

Thank you so much for sharing your experience with us. We’re so sad to hear that you didn’t get the great service that you expected during your stay. We’ll look into this incident and will take actions to prevent it from happening in the future.

Of course we hope that you choose to stay with us also next time and give us a chance to give you a better hotel experience.

Best,
Ingrid Stokka Sagen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser