Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 148
Vis tilbud
Travelocity
ScandicHotels.com
USD 146
Vis tilbud
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (388)
Filtrer anmeldelser
388 resultater
Vurdering fra reisende
80
123
80
62
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
80
123
80
62
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 388 anmeldelser
Anmeldt 28. august 2020

Synes det manglet mye på at et hotellopphold her opplevdes som bra. Innestengt luft på rommet og dårlig luftemuligheter. Dette kan såklart være bedre på andre rom. Stengt bar(?) og under middels kvalitet på middag. Altfor dårlig oppfølging av personale under frokosten med tanke på etterfylling av drikke etc.og smittevern. Flott beliggenhet!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Dreamer800638
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 16. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Ett døgn på et nydelig sted, altfor lite med ett døgn egentlig . Nydelig sted, hyggelig betjening, deilig rom og godt tilrettelagt frokost i disse Korona tider. Vi koste oss i nydelig natur, deilige senger og god mat på hotellets restaurant. Døgnpris for parkering var 150,-kr, grei nok pris ifht mange andre steder. (Ikke bruk Europark opp, bruk automat og velg døgnpris.)
Vi kommer til å reise hit igjen, kort vei til mange flotte steder med hotellet som utgangspunkt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Elsokaja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Takk for din flotte tilbakemelding. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Det er utrolig at Scandic kan levere slike opplevelser. Vi betalte nesten kr. 1.800 for en natt i et gammelt slitt rom, 303. Det var to små puter. Kjøleskapet var varmt. Det er frekt og unødvendig. Det var kø inn til frokosten hele tiden og da vi kom nes 10 min. før man stengte kom det en person og begynte å ta bort maten tross i at han så vi sto 5 mennesker og forsynte oss da vi ikke kom inn før. Prøvde å forklare men han kunne ikke et ord norsk. Vi hadde en fin opplevelse i restauranten med en servitrise fra Portugal. Resepsjonistene var også meget hyggelige og lot oss ha sykler i bagasjeboden.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, jajen2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Google-oversetting

Hi,

Thank you so much for sharing your experience with us. We’re so sad to hear that you didn’t get the great service that you expected during your stay. We’ll look into this incident and will take actions to prevent it from happening in the future.

Of course we hope that you choose to stay with us also next time and give us a chance to give you a better hotel experience.

Best,
Ingrid Stokka Sagen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser