Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 99
Vis tilbud
TripadvisorUSD 99
Hotels.com
Booking.comUSD 99
ScandicHotels.comUSD 99
FindHotelUSD 100
PricelineUSD 99
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (387)
Filtrer anmeldelser
388 resultater
Vurdering fra reisende
80
123
80
62
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
80
123
80
62
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 388 anmeldelser
Anmeldt 6. september 2020

Flott hotell og nydelig beliggenhet !
Resturant var en katastrofe : Servitører virket uerfarne og dårlig strukturert til middag ! Alt for lite oppmerksomme å brukte generelt lang tid (mye venting selv med lite folk i matsalen)
Maten var heller ikke som forventet: Biff (veldig sei)servert i dyp pasta tallerken .
Frokost kunne heller ikke nytes ute i strålende sol da bord å stoler sto hulter til bulter etter ett bryllup dagen før!
De skyller på corona men litt hyggelig kan de prøve å gjøre det!!!
Ett plus var personalet som ryddet rommene de var hyggelige å hjelpsomme!
Kommer ikke tilbake !

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, rsem2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Synes det manglet mye på at et hotellopphold her opplevdes som bra. Innestengt luft på rommet og dårlig luftemuligheter. Dette kan såklart være bedre på andre rom. Stengt bar(?) og under middels kvalitet på middag. Altfor dårlig oppfølging av personale under frokosten med tanke på etterfylling av drikke etc.og smittevern. Flott beliggenhet!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Dreamer800638
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 16. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Ett døgn på et nydelig sted, altfor lite med ett døgn egentlig . Nydelig sted, hyggelig betjening, deilig rom og godt tilrettelagt frokost i disse Korona tider. Vi koste oss i nydelig natur, deilige senger og god mat på hotellets restaurant. Døgnpris for parkering var 150,-kr, grei nok pris ifht mange andre steder. (Ikke bruk Europark opp, bruk automat og velg døgnpris.)
Vi kommer til å reise hit igjen, kort vei til mange flotte steder med hotellet som utgangspunkt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Elsokaja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Stokka Sagen, Daglig leder på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Takk for din flotte tilbakemelding. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser