Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 142
Vis tilbud
TripadvisorUSD 142
Hotels.com
Booking.comUSD 144
TravelocityUSD 142
Priceline
FindHotelUSD 142
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (427)
Filtrer anmeldelser
427 resultater
Vurdering fra reisende
89
129
86
76
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
89
129
86
76
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4247 av 427 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021

Ikke bra parkering. For smalt slik at når dører åpnes er de nødt til å treffe nabobilen. Noe som igjen forårsaker bulker i siden ol.
Legger ved 3 bilder som viser bulk i dør bak sjåføren. Ingen lapp på ruten fra den som forårsaket dette. Om noen har sett dette, vennligst ta kontakt med resepsjonen å legg igjen eventuelt navn , bilde tlf nr. Tusen takk. Til deg som gjorde dette, utrykket er ikke bra å skrive på trykk men håper du selv får oppleve dette en gang med din egen bil.
Ellers vil jeg si at det er stor framgang i forhold til de siste årene. Mye bra er gjort å håper det fortsetter i samme kurven neste år også. Ute serveringen har iår fåt meget godt hjelp av 2 flotte personer, Erik og Laila pluss noen flere som jeg ikke vet navnet på. De har stått på fra morgen til kveld med samme smilet og like hyggelige hele tiden. Veldig flott utførte jobber av dere alle. :-)

Romtips: Lett tilgjengelig men dyr parkering for gjestene
Dato for oppholdet: juni 2021
    • Service
Takk, 288bjarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2022

Hei,

Beklager ang. din bil dør og skade i august 2021! Leit å lese om dette.
Vi håper dere vil komme tilbake og besøke oss i løpet av 2022!

Med vennlig hilsen,
Louise Bye
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Forferdelig skuffende opplevelse. Hotellet er slitt, rommet skittent. Latterlig dårlig service i restauranten, bråkete område utenfor vinduene. Få ansatte som er hyggelige. Dyr parkering. Dårlige senger. Dårlig ventilasjon på rom.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Karin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2022

Hei,

Beklager at dere ikke var fornøyd med ert besøk i juli 2021. Vi håper dere vil gi oss en ny sjanse, velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Team Havna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021

Flott utsikt og vakre omgivelser. Nydelig frokost på hotellet, gode senger og fin leilighet for 4 personer. Vi leide båt fra havna som kan anbefales. Eneste negative med leiligheten var at det var få steder å henge fra seg vått badetøy og klær.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, annemaritwedoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2022

Hei Anne Marit,

Takk for din tilbakemelding fra juli 2021, vi tar det til etterretning.

Med vennlig hilsen,
Louise Bye
Hotel Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fin plass med stort potensiale. Dessverre var den endel ting som trakk ned helhetsinntrykket. Vi hadde familierom. Vi måtte re opp sofaen til barneseng selv. Enkelt rom uten aircondition. Badet hadde vacuum WC, ingen tvil om at alle naboene også hadde det. Basseng og treningsrom var stengt pga. corona, litt merkelig når andre hotell og treningssentre holder det åpent. Restaurant/frokostsal minnet om en kantine. Dyr parkering.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, audunp2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina Toporkiewicz, Other på Scandic Havna Tjøme, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2022

Hei,

Beklager at dere ikke var fornøyd med ert besøk i juli 2021. Vi håper dere vil gi oss en ny sjanse, velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Team Havna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser