To netter fra 20-22/7, Vi fikk en hyggelig mottakelse, men deretter bar det nedover. Nesten 400 kr for parkering er uhørt, sålangt utenfor bysentrum, og 200 m fra hotellet. Den dagen vi dro øste det ned. Men hotellet har ikke gode paraplyer til utlån, så jeg ble søkk våt av å hente bilen. Veldig overfylt frokostsal, med tilsvarende køer foran alle stasjoner, og med tett og ubehagelig atmosfære og lukt. Siste dag lot vi være å spise frokost, men kjørte heller innom et bakeri etterpå. Badet fungerte dårlig. Etter å ha dusjet sto det vann over nesten hele badegulvet (rom111). Ingen nal var å se. Badegulvet sto på høy varme, antakelig for å tørke gulvet. Resultatet var dampbad i mange timer. Dag to lot vi være å dusje! Det var best slik. Prisen for dobbeltrom var alt for dyrt i forhold til denne kvaliteten. Det oser at eierne melker penger uten å tenke på gjestenes velvære eller stedets renomme. Vi kommer ikke tilbake hit, og kan ikke anbefale stedet til noen. Dette er selvfølgelig bare trist. Beliggenheten er jo flott, og mulighetene burde tilsi noe annet enn dette.