Siri B
2,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juli 2022via mobile enheter
Karolina Toporkiewicz, OtherHavna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juli 2022
Hei 814sirib,

Hyggelig at du likte vår frokost!
Takk for at du tar deg tid til å gi oss verdifull tilbakemelding, vi tar det til etterretning.

4.6 km fra Havna Tjøme Hotel
23.7 km fra Havna Tjøme Hotel
Se flere hoteller i Tjøme
Anmeldt 25. juli 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Karolina Toporkiewicz, Other på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Anmeldt 23. juli 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Karolina Toporkiewicz, Other på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2022

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

To netter fra 20-22/7, Vi fikk en hyggelig mottakelse, men deretter bar det nedover. Nesten 400 kr for parkering er uhørt, sålangt utenfor bysentrum, og 200 m fra hotellet. Den dagen vi dro øste det ned. Men hotellet har ikke gode paraplyer til utlån, så jeg ble søkk våt av å hente bilen. Veldig overfylt frokostsal, med tilsvarende køer foran alle stasjoner, og med tett og ubehagelig atmosfære og lukt. Siste dag lot vi være å spise frokost, men kjørte heller innom et bakeri etterpå. Badet fungerte dårlig. Etter å ha dusjet sto det vann over nesten hele badegulvet (rom111). Ingen nal var å se. Badegulvet sto på høy varme, antakelig for å tørke gulvet. Resultatet var dampbad i mange timer. Dag to lot vi være å dusje! Det var best slik. Prisen for dobbeltrom var alt for dyrt i forhold til denne kvaliteten. Det oser at eierne melker penger uten å tenke på gjestenes velvære eller stedets renomme. Vi kommer ikke tilbake hit, og kan ikke anbefale stedet til noen. Dette er selvfølgelig bare trist. Beliggenheten er jo flott, og mulighetene burde tilsi noe annet enn dette.

Takk, Curious17831159329

Hei Curious17831159329,

Takk for at du tar deg til til å gi oss verdifull tilbakemelding, vi tar det til etterretning.
Jeg skal sjekke opp badegulv på rom 111, takk for at du sier fra.

Beklager at dere ikke var fornøyd med frokost, vi anbefaler å spise tidlig hvis man ønsker å unngå kø i høysesong med fullt hotell. Alternativt kan vi ordne frukost-pakke, det var trist å høre at dere valgte å ikke spise frukost hos oss dag 2.

Håper dere vil gi oss en sjanse til og komme tilbake til oss på Tjøme!

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Ble oppgradert til leilighet pga bookingproblemer. Flott leilighet med kveldssol. Flotte omgivelser med mange muligheter. Fin frokost og god restaurant. God service. Litt dårlig bemanning i resepsjonen.

Takk, eriksverre

Hei Erik Sverre,

1000-takk for at du tar deg tid til å gi oss hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på!
Tak for at du sier fra ang. bemanning i resepsjon, vi tar det til etterretning. Vi har mange flinke ansatte som gjør en formidabel innsats i hektisk høysesong og fullt hotell, til tider kan det være "topper". Vi beklager om dere måtte vente.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 22. juli 2022

God mat og flott frokost! Men rom med balkong? Det må i så fall være en fransk balkong! Liten og upraktisk. Kunne vært bedre kart og informasjon om kyststien til Verdens Ende. Dette var en skogssti som var delvis merket.

Takk, Rondane22

Hei Rondane22,

Jeg skal se på om vi kan forbedre informasjon om stiene i området så det blir enda lettere å finne frem!

Hjertelig velkommen tilbake!