Erik S
2,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juni 2023
Louise Bye, General ManagerHavna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juli 2023
Hei 220eriks,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss verdifull tilbakemelding.

Vi har mange unge ansatte og jobber kontinuerlig med opplæring, vi er stolte av vårt personale. rekruettring til bransjen er viktig. Vi bygger Team Havna langsiktig.

Hos oss er ikke parkering inkludert i rom prisen siden også mange kommer til oss med båt.

Ta kontakt med meg ang. fiskesuppen, jeg vil gjerne høre detaljer rundt dette da det er ekstremt viktig for oss å følge opp. Til info har vi ikke fått noen andre slike tilbkameldinger.

Kind regards,
Hotel Manager
Hytte 11, 12 og 13
1.8 km fra Havna Tjøme Hotel
4.6 km fra Havna Tjøme Hotel
0.0 km fra Havna Tjøme Hotel
Ved stranden
"Gratis sykler" & bordtennis.
8.9 km fra Havna Tjøme Hotel
11.5 km fra Havna Tjøme Hotel
15.8 km fra Havna Tjøme Hotel
17.5 km fra Havna Tjøme Hotel
Se flere hoteller i Tjøme
Anmeldt 27. juni 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Louise Bye, General Manager på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2023

Anmeldt 20. juni 2023

Flott hotell med herlig beliggenhet rett ved strand og svaberg.

Vi bodde i en stor og svært godt utstyrt suite med egen skjermet uteplass. Desverre bodde vi ikke der helt alene, men sammen med masse maur. Det krydde av de på kjøkkenet.

Vi testet restauranten til lunsj. Det var nydelig mat, men desverre helt fraværende service. Vi måtte be om å få meny, be om å få bestille, be om å få vann (som vi hadde bestilt), be om å få bestikk og be om å få serviett (hvilket vi aldri fikk). Vi overhørte også fra flere bord at folk var misfornøyde med servicen.

Til tross for det som stikker seg ut som negativt så er dette et så fantastisk sted at vi gjerne kommer tilbake.

Takk, Opcline
Louise Bye, General Manager på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2023

Hei Opcline,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss verdifull tilbakemelding, vi tar det til etteretning.

Vi er i oppstart av sesong og har flere nye medarbeidere som gjør sitt beste for å lære, de er flinke og jeg er helt sikker på at neste gang dere kommer til oss så er servicen helt topp!

Med vennlig hilsen,
Hotel Manager

Anmeldt 17. april 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Louise Bye, General Manager på Havna Tjøme Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2023

Anmeldt 4. april 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 4. april 2023

Fin hotell med masse turmuligheter i nærheten. Sovesofaløsningen til barna var noe trang og hard ellers så var rommet fint, personalet hyggelig og lokalene fine! Pluss for god frokost og basseng med sauna som er åpent fra morgen til kveld. Vi kommer tilbake.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, mergo491410

Hei Mergo491410,

Tusen takk for 4 stjerner og gode ord, det setter vi pris på.

Velkommen tilbake!

Vennlig hilsen,