Lars B
2.2 km fra Verdens Ende Camping
Hytte 11, 12 og 13
2.8 km fra Verdens Ende Camping
6.8 km fra Verdens Ende Camping
"Gratis sykler" & bordtennis.
8.5 km fra Verdens Ende Camping
17.0 km fra Verdens Ende Camping
17.5 km fra Verdens Ende Camping
Se flere hoteller i Tjøme
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Samlet familien på 7 personer hvor 5 bodde i en hytte mens 2 kom i bobil. Enkel standard på fasilitetene men campingen ligger i gåavstand til Verdens Ende og bademuligheter. Nye eiere har nylig tatt over og jobber for å oppgradere stedet. Flott område og kan absolutt anbefales om du ikke er altfor kresen. Anbefaler restauranten Havnesjefen på Hvasser og restauranten Spiseriet (10min gange) på Verdens Ende.

Takk, Frankofil_9
Anmeldt 22. juni 2020

For å ta det positive først, hyggelig og hjelpsom betjening, ok priser - men sammenlignet med den lave standarden man får så blir det likevel litt dyrt, god og rimelig buffet hver lørdag med grill mat og asiatisk mat, og sental beliggenhet kun 5 min å gå til svabergene ved Verdens Ende.Alt ellers må kraftig oppgraderes. Standard er langt under middels på hyttene og sanitæranlegg. Det meste er gammelt og slitt. Komfyr hadde en (av to) plate som virket. Kun to små lys i campinghytten som var meget spartansk innredet og med til dels gamle og slitte møbler. Pluss for varmekabler i gulv på badet.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, Bunny-and-Clyde
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Campingen bærer preg av dårlig vedlikehold! Sanitæranlegget er under rehabilitering, men slik det fremstår nå burde ikke plassen vært åpen: dusjene (Kun tre i tallet) var ikke mulig å regulere temperaturen på, det var veldig varmt vann tidlig på morgenen men iskaldt resten av dagen. Elendig trykk i dusjen!
Felleskjøkkenet er stengt, dermed også mulighetene for oppvask.
Kun tre toaletter (riktignok to til i resepsjonen så lenge denne er åpen).
Det er ikke lekeplass, kun en trampoline plassert på sandvolleybana (som forøvrig mangler nett, så det er vel kun en stor sandkasse).

Dato for oppholdet: mai 2020
Takk, 267gjermunde
Anmeldt 20. mai 2020

Kjempegod mat! Anbefales sterkt! Alt på menyen var kjempegodt. Både vi og barne likte maten godt og det var veldig hyggelig betjening! Har ingenting vondt å si om vår opplevelse her.

Hilsen hyttenaboer!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Ingvit21
Anmeldt 3. august 2019

Vi leide en av de største hyttene der. Forferdelig standard i forhold til prisen vi betalte. Ikke komfyr eller tv kanaler, oppvaskmaskin eller vaskemaskin. Eldgamle stoler og diverse møbler/kjøkkenutstyr som var satt inn der som man kan få gratis på fyllinga. Dårlige senger. Ødelagt dusjhodet og badet generelt er av dårligere standard enn hva man har i norske fengsler. Elendig kokeplate som tok fantastisk langt tid på å bli varm nok til å steke/koke noe på den. Ingen steder å henge klær bortsett fra at alle knaggrekkene var plassert over en sliten kommode som måtte flyttes for at vi kunne henge jakker der. Lamper uten lampeskjerm og lys generelt var manglende. Vi fikk beskjed om at det fantes lekeplass der da vi ringt på forhånd og forhørte oss om dette stedet. Vi reiste med små barn. Det var en ødelagt trampoline der. Ingenting annet for barn å leke med. Nedslitt og overmodent for renovering for lenge siden. Hold dere unna dette stedet. Det er rett og slett lureri å forlange betaling for disse hyttene. Slå opp telt heller hvis dere absolutt må dra til dette området. Konkurrentene i nærheten er ett mye bedre valg.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Rune W