Vi kontaktet eier for å høre om vi kunne oppgradere til en annen hytte med mulighet for varme. Vi fikk lov til dette, mot et tillegg i prisen. Mens han viste oss ny hytte, virket han irritert over at vi var til bry, og mest opptatt av å påpeke hvor nøye vi var på standard.
Den andre hytten var noe bedre, men også her var det dårlig med lys. Lampen i gangen flimret konstant, og lampen i stua manglet lyspære. Det var mye spindelvev som vitnet om dårlig renhold, og også her trakk det fra vinduene. Sporadiske hyller og småmøbler som...Nettsiden lover mer enn det man får her. Bildene fra hyttene er fine, og man får inntrykk av at dette er en koselig plass. Vi ankom en iskald hytte, hvor det trakk veldig fra vinduene. Kjøleskapet med koketoppen var tydeligvis ødelagt, så da var det satt inn et ekstra kjøleskap som så ut som det var hentet på søpla... Fult av rust og ikke særlig innbydende. Vi var 4 stykker, men det var kun spiseplass, og sofaplass i en eldgammel sofa, til 3. Alle lys i oppholdsrommet var ødelagt, så her var det satt en nattbordslampe med ødelagt skjerm på kjøkkenbordet. Sengene og sengetøyet som var inkludert var fult av flekker, og virkelig ikke fristende å legge seg i. Ledninger hang overalt, og hytta var generelt skitten og slitt. Men det verste med denne hytta var lukten av kloakk!
Den andre hytten var noe bedre, men også her var det dårlig med lys. Lampen i gangen flimret konstant, og lampen i stua manglet lyspære. Det var mye spindelvev som vitnet om dårlig renhold, og også her trakk det fra vinduene. Sporadiske hyller og småmøbler som var laget av kapp, ga det hele et ganske dårlig inntrykk. I dusjen var det mugg/jordslag, og boltene som holdt vasken oppe stakk ut over senga på det ene rommet. På koketoppen var det kun 1 av 2 plater som virket.
Doene på det nyoppussede sanitæranlegget var fine, og her var standarden god, men det manglet papir på de fleste toalettbåsene.
Her burde det pusses kraftig opp, og jobbes litt med servicen. Alt i alt fikk vi et inntrykk av at eier kun var opptatt av å tjene penger, og ikke av å tilby et godt opphold for sine gjester. Mer
Vis mindre