“Styr unna! Forferdelig kundeservice og industrimat!”
Anmeldelse av Havna Tjøme Hotel

Havna Tjøme Hotel
Vurdert som nr. 10 av 12 Restauranter i Tjøme
Anmeldt 24. februar 2024 via mobile enheter

Vi hadde vært på hotellet siden torsdag og bestemt oss for å prøve restaurant på hotellet på lørdag. Vi spiste middag to kvelder på Verdens ende restaurant og det var veldig god mat og service. Vi var på hotellets restaurant kl.19 og den var nesten tom. Vi hadde reservert et bord, men bestemte oss for å sitte ved et annet bord. Servitøren, en sur dame, sa at «det skulle ta lang tid å dekke på et nytt bord». Nå snakker vi om en restaurant som kun hadde 5 bord opptatt!!! Deretter ignorerte hun oss og ville ikke ta bestillingen. Burger til barna kom uten ost og, hun igjen, spurte om vi var sikre på om vi hadde bestilt ost. Tydeligvis en dårlig medarbeider som bare var sur for å være på jobb en lørdagskveld. Må kanskje vurdere seg en ny jobb. Dårlig opplevelse og industri-pizza, Grandiosa servert til barnemeny. Styr unna!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Flaskepost

Anmeldt 9. august 2023 via mobile enheter

Dårlig service og renhold dyrt i forhold til kvalitet. Slappe salte reker på ett rekesmørbrød til 285,- er ikke greitt. Vi kommer ikke tilbake.

Takk, Hanne H
Anmeldt 24. juli 2023 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt bord og det var fullt og veldig hektisk. Vi kunne velge å vente på bord i baren og det gjorde vi. Vi ventet kanskje 15 min før vi fikk bord. Fikk menyer og tatt bestilling på drikke med en gang og den kom like etterpå. Vi spiste fisk and chips og det smakte helt nydelig. Veldig fornøyd med mat og service

Takk, 810knudh
Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Suveren beliggenhet, hyggelig personale, men maten var veldig skuffende☺️måtte vente og kjempe lenge før vi fikk servitørens oppmerksomhet.

Takk, heidike62
Anmeldt 14. juli 2023 via mobile enheter

Dette er den dårligste opplevelsen vi har hatt på en såkalt restaurant. Maten ble servert på forskjellige tider og vi vente over 1 time på første rett. Personale viser at de er flaue over situasjonen og hovmester gjemte seg. Maten som etterhvert ble servert, var også langt under pari. Dagens rett som var and, smakte gummi. Dette er et hotell og restaurant som ikke kan anbefales.

Takk, Tourist05334318804

Reisende som så på Havna Tjøme Hotel, så også på

Tjøme, Tjøme kommune

Har du vært i Havna Tjøme Hotel? Del dine erfaringer!