“Lunch og middag”
Anmeldelse av Den Blå Brygge

Den Blå Brygge
Vurdert som nr. 5 av 13 Restauranter i Tjøme
Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

Kjempegod fiskesuppe og blåskjell til middag
Skagensandvich til Lunch som smakte fortreffelig.
Anbefales😀

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Roar N

Anmeldt 18. november 2017

Tusen tusen takk for en veldig hyggelig kveld. Takk til godt vertsskap på Kruge, mer som å være gjest hos noen vi kjenner enn besøk på en restaurant.
Hummersuppen var aldeles utsøkt. Sjøkreps kokt til perfeksjon. Veldig spennende og utsøkte gravlakser. Klarte ikke å bestemme hvilken som var best. Gode hjemmelagde desserter og kokekaffe til, lagde en god avslutning.

Dette fristet til gjentakelse. Verdi: 5

Dato for besøk: november 2017
Takk, bentemoent
Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Vi spiste lunsj nede ute da det ikke åpnes for inneservering og middag før kl 17:00. Velsmakende fiskesuppe, blåskjell med brød og aioli samt Skagen toast. Gode smaker på alt. Rask servering. Anbefales.

Dato for besøk: august 2017
Takk, maritg30
Anmeldt 26. juli 2017

Flott sted å dra på båttur til i Vestfolds skjærgård. Nydelig beliggenhet på brygge ved travel båthavn, både seilbåter, motorbåter og los og nytte, særlig fiskere. Luftige og sommerlige lokaler, utmerket mat, med oversiktlig meny. Hyggelig betjening. Fast besøkssted hver sommer.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 272gunnarh
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Hyggelig betjening som ytet meget god service , breiflabb med risotto er litt spesielt. Helt greit uten noe mere, blåskjell var veldig godt, fiskes suppe ikke den beste har spist. Vi hadde med oss noen som ikke er gode i engelsk, synes at et minimum er at de som serverer kan Norsk. Men betjeningen ytet veldig god service👍😀kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Rune B
Anonym30, Eier på Den Blå Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2018

Hei takk for hyggelig omtale.
Vi er åpne for både ris og ros sånn at vi kan forbedre oss.
I fellesferien satser vi på å bytte meny hver uke, i år uten breiflabb med risotto.
Oss i mellom så er det dessverre veldig vanskelig å få tak i gode norsktalende service personer for en så kort sesong så vi har heller satset på service personell som kan yte god service med bra engelske kunnskaper. Kontakt meg daglig leder om noen får problemer med kommunikasjon.
Har du ideer på noe vi kan forberede oss på send oss en mail på post@denblaabrygge.no

Ha en flott sommer og håper vi sees.

Reisende som så på Den Blå Brygge, så også på

Tjøme, Tjøme kommune

Har du vært i Den Blå Brygge? Del dine erfaringer!