Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp service, beliggenhet og mat👍”
Anmeldelse av Den Blå Brygge

Den Blå Brygge
Vurdert som nr. 4 av 11 Restauranter i Tjøme
Prisklasse: USD 4 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020

Servitøren var vennlig og oppmerksom på gjestene. Beste servicen vi har opplevd på lenge. Nydelig kveite, knasende gode mozzarella sticks og smakfulle scampi. Hyggelig atmosfære og rent. Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Masbk2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 56 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte en blue cheese burger og ventet spent, stusset litt når maten kom men begynte å spise. Merket raskt at her manglet blåmuggost, det var bare brukt vanlig ost på burgeren. Servitør kom bort og spurte om alt var fint og jeg sa; tror jeg har fått feil burger da denne er uten blåmuggost og svaret jeg får fra servitøren er da; jeg tror du har fått riktig fordi de andre burgerene ser annerledes ut, men bortsett fra det så er alt fint? Ble litt paff av responsen så sa ikke noe mer og spiste burgeren opp. Synes han faktisk kunne tatt seg bryet med å sjekke burgeren da det hverken er veldig vanskelig å se eller smake forskjell på blåmuggost og vanlig ost. Burgeren var helt grei, men ikke det jeg bestilte. Frister ikke å komme tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, veronicalD3191FE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020

Indrefilet av topp kvalitet,stor bit og mor som smeltet i munn, deilige grønnsaker, saltbakte småpoteter, med den deiligste bearnaise saus. Stor porsjon å bli god og mett av. Nydelig dessert, creme brüléé med sorbet. Fantastisk service og verdt hver krone. Vi kommer tilbake neste ferie.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, cathrineg325
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig dårlig mat til høy pris.
Bestilte kveite, denne var så tørr-stekt at behovet for vann for å skylde ned var stort. Dette gjaldt begge porsjonene og alle 4 filetene. Generelt var også måltidet smakløst, og salt og pepper måtte vi be om. På barnemenyen valgte våre to hamburger og pølse m/ pommes frites. De hadde riktignok også en liten porsjon fiskesuppe som alternativ, og det er jo bra. Med tanke på at dette er en restaurant som sikter seg mot gourmet sjiktet, bør vel en barne hamburger til langt over hundrelappen være bedre enn en burger rett i brødet Pølse og pommes frites er jo hva det er, men også dette til langt over hundrelappen så bør en restaurant lage det litt mer inspirerende med f. eks. noen grønnsaker med farger til.

Servicen var vennlige og hyggelige, men ikke oppmerksomme. Tok den obligatoriske turen innom bordet for å høre om det smakte, men virket uinteressert i tilbakemelding om tørr Kveite, tviler på at kokken får den tilbakemeldingen, og dermed ikke mulighet for lærdom og forbedring!

Dette er et sted vi ikke oppsøker igjen, og blir vi nødt går vi for fiskesuppen. Det er vel begge voksne og vår datter på 12 år samstemte i. Guttungen på 6 var fornøyd med 2 friterte eller grillede (litt usikker her) Wiener pølsene med frites.

Vårt råd , Styr unna! Ta en Pizza på Solsiden i stedet. Vi ville valgt det, selv til den samme prisen som var noe over 1000 - lappen. For nevnte retter og mineralvann.

Dato for besøk: juni 2020
5  Takk, Kongemoi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019

Rask servering, av en servitør som foretrakk engelsk. Vi var de første som ankom da det åpnet kl 13 og det ble raskt fullt. God mat, ingen tvil om det. Det som trekker solid ned er toalettene. Her er det behov for en totalrenovering. Lenge siden sist, så sett igang til høsten.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tom Nickelsen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Blå Brygge, så også på

 
Tjøme, Tjøme kommune
 

Har du vært i Den Blå Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din