Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vel verdt et besøk!”
Anmeldelse av Den Blå Brygge

Den Blå Brygge
Vurdert som nr. 4 av 11 Restauranter i Tjøme
Prisklasse: USD 4 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Lørdag formiddag med lunsj for 2 på Blå Brygge på Hvasser skuffet ikke! Det blåste en del men det var skjermet godt for vinden, så vi koste oss ute med vakker utsikt over sjøen :-) Vi bestilte et skagensmørbrød og en Cæcarsalat som begge smakte veldig godt, faktisk den beste cæcarsalaten jeg har spist noen gang med nystekt saftig kylling og nystekt bacon, sprø salat og sprø krutonger, godt med parmesan og en nydelig dressing! Skagensmørbrødet var også bare helt perfekt - kanskje bare et bitte lite dryss med pepperkverna. Store porsjoner.

Servicen var upåklagelig og maten kom raskt. Vi kommer gjerne igjen :-)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MElisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 57 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020

Vi var 4 stk + en liten hund.
Super beliggenhet. Rask service fra noen meget hyggelige unge folk.
Spiste fiskesuppe. God smak, nydelig nybakt brød. Passe varm.

Prisen tatt i betraktning kan jeg lett anbefale dette stedet.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, tomsavini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2020

Gå for all del innom og nyt et godt måltid på en sjarmerende plass. God mat og service i tillegg, bedre blir det ikke. Og den belligenheten..det blir ikke bedre.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elsokaja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Et flott sted hvor man kan å nyte god mat og fiskeskøytene som kommer inn like ved.
Vennlig og imøtekommende personale.
Vi spiste blåskjell i chilli og sitron,- og dessuten scampi i chilli og hvitløk. Begge deler smakte fortreffelig.
Personale var svært hyggelige og oppmerksomme.
Hadde en ordentlig behagelig og smakfull lunsj her. Et herlig sted helt i vannkanten.
Stedet kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, magrethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Vi koste oss med nydelig torsk, kan anbefales på det varmeste!!!!!
Og vi ble gode mette
Alle som serverte/kokkelerte, helt supert, tuuusen takk❤❤❤

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 728annegrethek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Blå Brygge, så også på

 
Tjøme, Tjøme kommune
 

Har du vært i Den Blå Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din