Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overraskende god mat og service.”
Anmeldelse av Verdens Ende Spiseriet

Verdens Ende Spiseriet
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Tjøme
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 45
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Overraskende god mat og service. Kveita var like god som hjemme i TromsøFlott utsikt,. God indrefilet og hvalbiffen var god.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, oeande3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 186 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggende restaurant, med greit utvalg. Moderat prisnivå og fantastisk utsikt ! Vi kjøpe fiskesuppe (forrettsporsjon) med focaccia og aiolli, og det smakte fortreffelig.
God service fra hyggelige servitører.
En vindtett jakke anbefales
Kommer gjerne tilbake en annen gang

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, May Liss K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Meget gode retter og hyggelig betjening.
God fisk med ferske grønnsaker, kona ga gode tilbakemeldinger på hummersuppen.
Fantastisk utsikt over svabergene på Verdens ende. Det er også mulig å sitte innendørs i dårlig vær.
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juni 2020
Takk, NorStar350
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god mat i fantastiske omgivelser. Vi prøvde både hamburger, kylling og indrefilet, og alle var fornøyd. Hyggelig betjening og helt OK prismessig.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Osloulven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Familiemiddag ble en god opplevelse med mye og god mat, samt god service! Helt fornuftige priser da porsjonene er store og veldig smaksrike!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, F5641PYmonicab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Verdens Ende Spiseriet, så også på

Tjøme, Tjøme kommune
 
Tjøme, Tjøme kommune
 

Har du vært i Verdens Ende Spiseriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din