Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk utsikt, manglende service”
Anmeldelse av Verdens Ende Spiseriet

Verdens Ende Spiseriet
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Tjøme
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 44
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss stort til et restaurantbesøk med fantastisk utsikt. Utsikten er flott og beliggenheten er idyllisk. Likevel ble vi skuffet over måltidet, spesielt grunnet manglende service. Maten var ok, og dagens fisk (kveite) anbefales. Etter at maten kom på bordet var det slutt på servicen. Vi gikk tomme for drikke uten at dette ble fulgt opp. Vi ba om mer vann ved to anledninger uten at dette ble fulgt opp. Maten ble også ryddet av bordet uten tilbud om ytterligere drikke eller dessertmeny.

Utsikten anbefales, rutinene internt må skjerpes.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sondreh619
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (183)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 183 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Jaja, man kan ikke vinne hver gang..
Men en gang i blant hadde vært fint.
Først fikk vi maten, så etter stund kom drikken. Kveita var i beste fall lunken, men nærmere kald. Konsistensen var lutefiskaktig. Når servitøren spurte om maten var bra. Så sa jeg nei, men jeg kommenterte at potetene var ihvertfall varme. Det var jo bra det da, var svaret. Hvorfor spørre når man ikke er interessert i svaret?
Forslag til forbedringer:
Jobb med maten, service og betjening. Dette nivået holder ikke. Men utsikten er verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, GuPetersonn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Overraskende god mat og service. Kveita var like god som hjemme i TromsøFlott utsikt,. God indrefilet og hvalbiffen var god.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, oeande3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggende restaurant, med greit utvalg. Moderat prisnivå og fantastisk utsikt ! Vi kjøpe fiskesuppe (forrettsporsjon) med focaccia og aiolli, og det smakte fortreffelig.
God service fra hyggelige servitører.
En vindtett jakke anbefales
Kommer gjerne tilbake en annen gang

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, May Liss K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Meget gode retter og hyggelig betjening.
God fisk med ferske grønnsaker, kona ga gode tilbakemeldinger på hummersuppen.
Fantastisk utsikt over svabergene på Verdens ende. Det er også mulig å sitte innendørs i dårlig vær.
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juni 2020
Takk, NorStar350
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Verdens Ende Spiseriet, så også på

Tjøme, Tjøme kommune
 
Tjøme, Tjøme kommune
 

Har du vært i Verdens Ende Spiseriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din