“Må prøves om du er i området ”
Anmeldelse av Verdens Ende Spiseriet

Verdens Ende Spiseriet
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Tjøme
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Normalt sett unngår jeg steder som er strategisk plassert i nærheten av turistattraksjoner (som drar mye folk). Spiseriet ligger flott til på toppen av svabergene på Verdens Ende med utsikt. Valgte å spise her kun grunnet de positive TA tilbakemeldingene og angrer ikke på det! Maten var fantastisk, prøvde både fiskesuppen, hummersuppen og dagens fisk. Dagens fisk var piggvar, men det skjedde en glipp på kjøkkenet som gjorde at bestillingen vår ikke gikk igjennom og de gikk tomme for dette. Det skal sies at det er stor pågang her, for få ansatte - men til tross for det så yter de service med et smil. Vi fikk brosme istedenfor piggvaren som var perfekt tilberedt pluss en unnskyldning for at bestillingen ble borte. Været var bra, stemningen god og ikke minst utsikten. Vi endte opp med å sitte en god del timer, og hadde ikke noe i mot å vente litt ekstra på maten. Legger til at porsjonene (hovedrett) er veldig store. Kommer gjerne tilbake og anbefaler stedet.

1  Takk, soniabhutta

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted med hyggelig betjening.
Husets fiskesuppe er virkelig å anbefale!
Utrolig utsikt utover havet! 😊

Takk, 2512henning
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Svært flott sted. Fantastisk utsikt med superBlide og servicemindede kelnere. Kjempegod mat, og hvalbiffen bare må prøves.

Takk, 217trondj
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble møtt av hyggelige servitører. Nydelig mat, i gode porsjoner. Mulig å bestille iskrem og sorbet som dessert, passet bra med noe ikke altfor mektig etter store porsjoner til for- og hovedrett. Prisnivået var absolutt akseptabelt.

Takk, ChrOslo
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 6 personer som tok lunchen her i dag. Vi bestilte forskjellige retter og alle var godt fornøyde med det de hadde bestilt. Hyggelig og imøtekommende kelner!

1  Takk, Obotty

Reisende som så på Verdens Ende Spiseriet, så også på

Tjøme, Tjøme kommune

Har du vært i Verdens Ende Spiseriet? Del dine erfaringer!