Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig utsikt! God mat! ”
Anmeldelse av Verdens Ende Spiseriet

Verdens Ende Spiseriet
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Tjøme
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 43
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Nydelig utsikt! God mat og greie priser. De rotet litt med bordbestilling og hvordan de håndterte covid regler.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, tonea710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (183)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 183 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Bare utsikten i seg selv er verd besøket. Spektakulært i finvær og enda mer dramatisk når uværet står på.
Maten er helt i toppklasse. Vi spiste hvalbiff, fiskesuppe og dagens fisk (kveite). Alt sto til terningkast seks! For ikke å snakke om dessertene! De var ren nytelse!
Det hele toppet av hyggelig og effektiv betjening. Kan man bedre få det?

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, don_ole
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Normalt sett unngår jeg steder som er strategisk plassert i nærheten av turistattraksjoner (som drar mye folk). Spiseriet ligger flott til på toppen av svabergene på Verdens Ende med utsikt. Valgte å spise her kun grunnet de positive TA tilbakemeldingene og angrer ikke på det! Maten var fantastisk, prøvde både fiskesuppen, hummersuppen og dagens fisk. Dagens fisk var piggvar, men det skjedde en glipp på kjøkkenet som gjorde at bestillingen vår ikke gikk igjennom og de gikk tomme for dette. Det skal sies at det er stor pågang her, for få ansatte - men til tross for det så yter de service med et smil. Vi fikk brosme istedenfor piggvaren som var perfekt tilberedt pluss en unnskyldning for at bestillingen ble borte. Været var bra, stemningen god og ikke minst utsikten. Vi endte opp med å sitte en god del timer, og hadde ikke noe i mot å vente litt ekstra på maten. Legger til at porsjonene (hovedrett) er veldig store. Kommer gjerne tilbake og anbefaler stedet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, soniabhutta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted med hyggelig betjening.
Husets fiskesuppe er virkelig å anbefale!
Utrolig utsikt utover havet!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 2512henning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Svært flott sted. Fantastisk utsikt med superBlide og servicemindede kelnere. Kjempegod mat, og hvalbiffen bare må prøves.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 217trondj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Verdens Ende Spiseriet, så også på

Tjøme, Tjøme kommune
 
Tjøme, Tjøme kommune
 

Har du vært i Verdens Ende Spiseriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din