Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke innertier”
Anmeldelse av Verdens Ende Spiseriet

Verdens Ende Spiseriet
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Tjøme
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 44
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 4 en nydelig sommerdag i juli. Vi ønsket kaffe og litt dessert. Personalet virket stressa og lite imøtekommende. Bestilte softis med jordbær og trodde vel at desserten besto av is og jordbær. Det viste seg at jordbæra bare var til pynt. 2 bær delt i 8 biter var det hele, pynt på toppen. Cappuccino'n var god, og utsikten nydelig.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 173greteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (183)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 183 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

God mat og god service. Nydelig utsikt og flotte turområder. Verdt å besøke dette område som har en nydelig skjærgård.

Dato for besøk: august 2020
Takk, brevik50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Eneste positive var god mat.

Ellers kan hele plassen stenge og pusses opp fra bunnen. Kan bli en nydelig plass, men lenge igjen til det skjer.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Vilikkee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Nydelig utsikt! God mat og greie priser. De rotet litt med bordbestilling og hvordan de håndterte covid regler.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, tonea710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Bare utsikten i seg selv er verd besøket. Spektakulært i finvær og enda mer dramatisk når uværet står på.
Maten er helt i toppklasse. Vi spiste hvalbiff, fiskesuppe og dagens fisk (kveite). Alt sto til terningkast seks! For ikke å snakke om dessertene! De var ren nytelse!
Det hele toppet av hyggelig og effektiv betjening. Kan man bedre få det?

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, don_ole
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Verdens Ende Spiseriet, så også på

Tjøme, Tjøme kommune
 
Tjøme, Tjøme kommune
 

Har du vært i Verdens Ende Spiseriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din