“Gulrot på turen til Verdens Ende”
Anmeldelse av Verdens Ende Spiseriet

Verdens Ende Spiseriet
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Tjøme
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 21. september 2020

Selv om det var lunsjtider var ikke kelnere stresset. Vi fikk god servise. Til maten bestilte vi vin på glass. I Oslo får du lite vin i hver glass, her var glassene nesten fylt til randen.
Maten vi fikk på tallerken ble også rikelig og smakte utmerket. Sjøutsikt fra vindu var imponerende.
Det som pekte nedover var små, ikke delikate toalettene utenfor restauranten.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Joannaoslo

Anmeldt 11. august 2020

Vi spiste her litt tilfeldig på dagstur fra Oslo. Vi valgte Cæsar salat, Rekecocktail, Blåskjell fra fjorden og Andelår. Alt var meget godt. God service og flott utsikt.

1  Takk, ELIAMSS
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 4 en nydelig sommerdag i juli. Vi ønsket kaffe og litt dessert. Personalet virket stressa og lite imøtekommende. Bestilte softis med jordbær og trodde vel at desserten besto av is og jordbær. Det viste seg at jordbæra bare var til pynt. 2 bær delt i 8 biter var det hele, pynt på toppen. Cappuccino'n var god, og utsikten nydelig.

1  Takk, 173greteh
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

God mat og god service. Nydelig utsikt og flotte turområder. Verdt å besøke dette område som har en nydelig skjærgård.

Takk, brevik50
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Eneste positive var god mat.

Ellers kan hele plassen stenge og pusses opp fra bunnen. Kan bli en nydelig plass, men lenge igjen til det skjer.

Takk, Vilikkee

Reisende som så på Verdens Ende Spiseriet, så også på

Tjøme, Tjøme kommune

Har du vært i Verdens Ende Spiseriet? Del dine erfaringer!