Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flotte omgivelser, hyggelig sted”
Anmeldelse av 8 Glass

8 Glass
Vurdert som nr. 9 av 11 Restauranter i Tjøme
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Vedig hyggelige servitører, god mat men ujevn kvalitet på de forskjellige rettene. Bestilte to glass vin og i det ene glasset var det mye mer enn i det andre. Dette bør ikke være vanskelig å standardisere.
Fantastisk plassering i vakre omgivelser.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Linda190483
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 84 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Varierende på mat, service og utvalg, men når alt klaffer er dette et perfekt sted for hygge. Vi var en vennegjeng som bestilte tapas til 12 personer nå på tampen av sesongen. Fikk servert veldig bra tapas, god vin og gode drinker, ingen ting å utsette på noe. Mat, drikke og service var full klaff . Fortsett slik

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ole Andreas R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

Det har gått brått nedover med restauranten 8 Glass. Alt for få båtplasser tilgjengelig. Kjedelig og liten meny, dårlig mat og stive priser er jo en særdeles dårlig combo. Vi spiste Tjømerøre. Ikke bestill det! En tørr og trist samrøre av fisk og litt skalldyr servert i en type "Norgesglass". Udelikat! Bestillingsappen deres virket bare i tide og utide. Skulle du bestille en ekstra Coca-Cola så måtte du inn på appen og guide deg frem til produktet, og så gjennom betalingsrutinen. Herregud så tungvindt. Eneste lyspunkt var en mannlig positiv svensk servitør som reddet stedet fra total bunnkarakter.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, TorL152
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Har sett mange andre klager på dårlig service og lang ventetid.
Betjening var hyggelig og raske. 6 min på å få drikke 43min tok det å få 2stk blåskjell med pomfritt.

Blåskjellene var helt ok.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Torstein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Vi har ventet over en time på 5 stk fries og rosenkål. Alle som har kommet etter oss har fått mat. Ekstremt skuffende opplevelse. EN TIME og TJUE MINUTTER for å lage en bitteliten skål med fries? Og en skål rosenkål? Ærlig talt.

I tillegg etterspør vi maten og får beskjed at betjeningen «ikke vet».

Veldig fint sted, men elendig service.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, celma47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på 8 Glass, så også på

 
Tjøme, Tjøme kommune
 

Har du vært i 8 Glass? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.