Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For dårlig”
Anmeldelse av Engø Gård

Engø Gård
Vurdert som nr. 2 av 11 Restauranter i Tjøme
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Hotellet og restaurantens beliggenhet er på Engø Gård på Tjøme. Engø Gård har egen gourmetrestaurant (100 pl), egen vinkjeller samt flere selskapslokaler og konferanserom:  Paviljongen 87 m2, Stallen 56m2, Atelieret 77 m2, Tenk Klokt 26m2 og Tenk Klart 26m2. Dagens 100 sengeplasser er fordelt på 44 rom i syv bygninger Pensjonatet, Årstidene, Stallen, Drengestuene, Vinhuset, Låven og Solstuene.  I Drengestuene og Solstuene har rommene 2 ekstra senger på hemsen. Gjestene får ikke rom med nummer, men med egne navn hentet fra gårdens historie og miljø. Hvert rom har sin egen sjarm og stil med interiør og tekstiler i ulike fargekombinasjoner. Kjøkkenet på Engø Gård har fokus på gode råvarer og kortreist mat. Lokale råvarer settes sammen til nydelige retter inspirert av det franske og nordiske kjøkken. Den gastronomiske opplevelsen i restauranten blir drevet av en stor lidenskap for faget. Engø Gård har like høye forventninger til god vin som til god mat. Når de to tingene forenes i en unik atmosfære og et avslappet miljø skaper dette en minnerik totalopplevelse. Engø Gård søker alltid etter nye og spennende utfordringer innenfor mat- og vinkombinasjoner  slik at de kan gjøre den beste jobben for sine gjester. Ingenting skal være en tilfeldighet når man har valgt å besøke Engø Gård. I tillegg til de gamle bygningene er det bygget et badehus i engelsk conservatory stil. Her er det et 6 x 12,5 basseng med valgfri motstrøm, boblebad, badstue samt massasje/kroppsbehandlingsrom. Engø Gård har egen gjestebrygge med plass til opp til 12 båter. Gjestebryggen ligger i Grimestadbukta. Hotellet og restauranten holder opp hele året. Hjertelig velkommen!
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ja som flere av amelderene hadde vi forventninger til mat og opplevelse hos engø. Vi valgte fiskerestauranten etter kommunikasjon med Engø. Resturant besøktet var preget av venting, etterlysing av service, dårlig service , platt mat, skaldyrsskall i flere av porsjonene ved bordet. og god vin... men bra vin kan jeg kjøpe selv.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, j_rund_2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emma J, Hotelldirektör på Engø Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2021

Hei,

Tusen takk for at du tatt deg tiden til å gi oss din feedback, den er veldig viktig or oss.

Mitt navn er Emma og jeg er ny hotelldirektør på Engø Gård. For oss er de veldig viktig med glade gjester som føler at dem kommet til Engø for å finne ro og litt luksus i hverdagen. For meg er det tydelig at vi ikke klarte med dette under deres middag. Ta gjerne kontakt med meg dersom dere tør å gi oss en ny sjanse så lover jeg å ordne noe fint for dere! mail: ej@engo.no

Hjertelig hilsen

Emma

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 102 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Feiret min mors 85 års dag og vår 5 års bryllupsdag på Engø. Flott sted som vi forventet oss mye av.
Opplevelsen ble mye dårlige pga et veldig høyt prisnivå. Middag for 3 personer med vinpakke endte på snaue 5.000 kroner. En 3 retters til 800. Ett lite glass champis til 160 og kaffe til snaue 60. Maten var god men alt for dyr. Hyggelig betjening.
Rommet var helt greit men endel støy fra varemottak tidlig om morgenen.
Tror dette blir første og siste besøk på Engø hvis ikke prisnivået senkes.
Var i Aurland helgen før og hadde en helt annen opplevelse der med også et helt annet prisnivå. Altså snaue 10.000 for 3 personer fra torsdag til fredag .
Kort sagt overpriset.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, kjetilmoth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emma J, Hotelldirektör på Engø Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2021

Hei Kjetil,

Tusen takk for din feedback! Den er viktig for oss i vårt daglige arbeid med å skape det beste Engø vi kan.

Hjertelig hilsen

Emma, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2020 via mobile enheter

Skuffet over kvaliteten i forhold til priser. Uprofesjonell servering, gjennomsnittlig mat, rom uten TV. Det beste var frokost, på nivå til andre hoteller. Liten eksempel med liten sak, men irriterende når kanna markert med grønt te inneholder vanlig te... Viktig? kanskje ikke men viser mangler. Opplevelse? Neppe. Ville ikke komme tilbake. I tillegg til meget enkelt rom standard, nesten 600 kr per natt for å ha liten hund med, som er meget høy pris sammenlignet med andre hoteller.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 847grazynaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IvarNeteland, Manager på Engø Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2020

Hei og takk for tilbakemelding. Da dette er en gruppebestilling for leie av hele hotellet, så sender vi en egen svarmail til bestiller og fakturamottaker.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2019

Vi spiste lunsj i restauranten, begge rettene vi fikk var av sjømat. Rettene så veldig bra ut og smakte godt, samtidig så synes jeg det var noe som manglet, litt lite smak i begge retter. Prisene er stive både på mat og drikke, så jeg hadde forventet mer.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2019

Nydelig mat men litt uventet å få full middag til lunch. Veldig unorskt, men når det er sakt så var maten helt nydelig. Vi hadde bestilt bord til lunch, og tok en spasertur i det flotte nærområdet før vi satte oss til bords. Upåklagelig service og veldig proffesjonelt.. selv om de godt kunne koste på seg noen flere smil. Flotte omgivelser men likevel uformelt. Varmt anbefalt.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Kjersti Koflåth G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Engø Gård, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Engø Gård? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din