Spiste 3-retters middag her med en stor gruppe på omtrent 20 personer. Vi ble delt opp på tre bord og det virket som kun langbordet fikk ordentlig service. Forretten var en god og stor salat som var en lovende start. Hovedretten var en skalldyrsuppe som ble servert i en diger skål med lite suppe. Den var også lunken og selve suppen var sær i smaken, men alt av skalldyr var godt. Fikk ikke noe smør til brød, som hadde passet godt til. Desserten var helt ok, men ikke noe spesielt for prisen. Kaffen kom også etter alle hadde spist dessert, og kun det ene bordet fikk tilbud om kaffe. Vi måtte hente egne kopper fra disken. Bordet vårt ventet i 40min på vann som vi hadde etterspurt flere ganger. En av servitørene sa «Han var opptatt» noe som jeg ser på som uakseptabelt å si til kunde. Servitøren fulgte ikke med og var vanskelig å kontakte når vi lurte på noe.. Meget nydelig områder med stort potensialet, men det betyr ikke at servicen og standarden kan senkes.