Vi var en vennegjeng på 12, som hadde bestilt bord for lunch fredag 22.07 kl 13,00. Vi ankom Engø Gård kl 12.50. Da hovmester kom, spurte en av oss hvor vi skulle sitte. Svaret var: Kl 13 er kl 13! Vi er ikke helt ferdig med å rydde av etter frokost. Dere får bare vente her. Vi ble vel helt stumme alle sammen.
Vi ble tildelt vårt bord etter hvert og kelner Alexandra kommer til. En veldig hyggelig og flink kelner, men strevde å få til våre bestillinger. Ikke hennes feil! Vin fra vinkartet manglet. Først etter vinvalg Nr 3, fant hun nok flasker til vårt bord (3 flasker). Vår forhåndsbestilte matvalg, stemte ikke etter hennes liste og etter litt frem og tilbake, kom hovmester. Han presenterte seg aldri, så har ikke navn. Igjen var samtale formen arrogant og lite vennlig. Det ble til slutt nok for en av gjestene (som ikke fikk mat som bestilt) og sa klart i fra (i høflig form) at dette ikke v greit.
Hvor hovmester etter en stund sier at; du ble litt sint du, men vi ordner noe. Det endte med mat fra barnemenyen!!
Alexandra gjorde en super jobb, innenfor de rammene hun hadde til rådighet. Det tok lang tid før vi fikk vinen, blåskjell til rettene våre var forsinket levert fra leverandør, så vi ble servert «ventemat» (tapas).
Maten, som etterhvert ble servert, var absolutt som forventet, når den endelig kom. All ære til kjøkkenet og den flittige kelner Alexandra. Men med en så arrogant og uvennlig hovmester, tull med bestillingen, manglende råvarer, blir dessverre hovedinntrykket, at vi ikke gjenkjente den kvalitet Engø Gård har stått for tidligere.
Hilsen Gro Kristoffersen