Færder nasjonalpark er en veldig fin med masse fine skjær og øyer. Anbefales absolutt viss du har... les mer
Dette er et helt unikt område for småbåtfolket. Mye å utforske, alt fra mange øyer med ulik og variert natur til trange vakre sund, som Røssesundet. Dette er også et av Norges mest solrike steder. Vannet er klart og rent også! Må oppleves
Verden ende på Tjøme er berømt for sin storslåtte utsikt og det gamle fyret de brukte i gamledager. Her ute kan du nyte sjøen i alle former, fra vindstille med vannet som speil og til frådende sjø i god kuling eller storm. Har vært innom her mange ganger både gått og kommet med båt. Havna er lun og god selv når været står på som værst. Om sommeren er det mange fine badesteder og temperaturen i vannet er godt og det er rent.
Turen vi hadde sist, så fikk vi oppleve grov sjø og skumsprøyt fra havet. Det blåste godt, men en fryd for øye å se på naturkreftene leker med vannet. Blåser det godt fra sør, vil jeg anbefale alle å ta en tur ut her og nyte den spesielle opplevelsen å se havet fråde.
Er det sommer og varmt, er det også absolutt verdt å ta turen og få se en dukkert. Der også flere gode badeplasser rundt om på Tjøme.
En fin opplevelse for barna med interaktive aktiviteter, her kan barna utstyrt med Ipad følge med på film quiz og mye mer. lærerikt om vårt hav og med hva som finnes der. haier var det første en unge så på filmen og var ikke klar over at vi har det her og.
Færder nasjonalpark er en veldig fin med masse fine skjær og øyer. Anbefales absolutt viss du har båt
Er du i Tønsberg, ta båten fra fiskebrygga til Bolærane. Her kan du bruke hele dagen. Det er flott natur, kiosk og kafé. Fint sted å reise med egen båt også. Ønsker du å overnatte, finnes det muligheter for det også.
Har vært her mange ganger, og elsker stedet.
Er du i Vestfold så ta en tur utom.
Veldig mye folk her på sommeren, men det bare koselig.
Her kan du gå tur, fiske, bade, sole deg og nyte livet.
Og gå på restauranten om man vil det.