Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kebabtallerken.”
Anmeldelse av Pizza House

Pizza House
Vurdert som nr. 9 av 9 Restauranter i Nordfjordeid
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. september 2020

Stakk innom her for å kjøpe kebabtallerken når vi var på vestlandet sist. Fryktelig sur betjening! Ikke et smil på mils avstand.. utrolig tørt kebabkjøtt, lite smak. Og kebabsaus var det ikke på maten, kun hvitløksdressing!! Merkelig! Kommer aldri tilbake hit.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 112hildeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 11 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Kebab helt på det jevne. Men når du serverer fastfood er det litt dumt å la folk vente i 40 minutter. Ikke noen bra opplevelse dette, i det hele tatt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TCLech
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok mat og lokale. Og midt på treet service! Bra beliggenhet og nærme veien! Bra valg visst du ikke har lyst på bensinstasjonsmat

Dato for besøk: juni 2020
Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk glutenfri kebab! Aldri smakt før, men den levde opp til forventningene så fantastisk!!

Dato for besøk: april 2020
Takk, 403charlottee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Vi var 3 stk som kjøpte mat med dokke i dag. To av oss delte ein pizza og sistemann åt en kebab. Er ikkje tilfeldig at alle 3 har blitt kompis med dassen ikkje mange timane etterpå. Her var det både spy og diaré i et par timer..

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, BeardedNorwegian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza House, så også på

 
Nordfjordeid, Eid
 

Har du vært i Pizza House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din