Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kulinarisk aften”
Anmeldelse av Aske

Aske
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Nordfjordeid
Prisklasse: USD 16 - USD 50
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Absolutt vert eit besøk. 3 retters er å anbefales. Ved samtlige besøk har kokkens sammensetning av smaker vore ein innertier.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Leon K, Daglig leder på Aske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Takk for det

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 54 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en fantastisk matopplevelse sammen med min kone. Vi bestilte ukens treretter med anbefalt vin og øl. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: oktober 2018
3  Takk, 13svenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Leon K, Daglig leder på Aske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Så bra! Tusen takk ser dere neste gang ✌

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Denne restauranten tilbyr noko heilt nytt i Nordfjord, og det gjer dei på ein perfekt måte. Vekas meny når vi var der, hadde steikt lange med kål, gulrot koriander og rød curry. Fisken var perfekt tilberedt, og det spenstige tilbehøret var ein perfekt kombinasjon. Gatemat på sitt absolutt beste. Fantastisk at vi har fått eit sånt tilbod i Nordfjord.
GeirA

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 663geira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Leon K, Daglig leder på Aske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018

Tusen takk! veldig hyggelig å høre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018

Logoen til Aske kan i farten leses som "eske", og lokalet ligger da også som en ganske ufiks boks i førsteetasje i det styggeste huset i Eidsgata. Men betjeningen og de øvrige gjestene denne fredagskvelden gjorde raskt at det litt kjipe lokalet føltes varmt og nesten koselig, likevel. Servitørene var raske i joggeskoene, vennlige og effektive, og snart satt jeg med vinglasset mitt og studerte de to menyene - en spennende gourmet-meny med bare to retter som kunne kombineres til en treretter til ikke avskrekkende kr. 495.-, og en litt sånn foodtruck-aktig gatemat-meny, kun 4 hovedretter, men med bra bredde og gode muligheter til å kombinere med tilbehør og dipper. Jeg savnet en veggis-variant, men er ikke fanatiker og gikk for "Crispy fisk" med pommes frites og sylta grønnsaker, med hjemmelaget ketchup og aioli med masse koriander. Totalen på rundt kr. 280.- er ikke akkurat billig, men helt grei i forhold til kvaliteten, skulle det vise seg. Maten kom raskt på bordet, den så bra ut, porsjonene var rause, og alt smakte fortreffelig. Fisken var bakt inn i en røre laget med øl, og var myk og hard på akkurat de rette stedene. Virkelig lekkert. Ertepureen var en av de bedre jeg har vært borti; ikke sjelden er jo den litt trist, men denne var smakfull og hadde perfekt konsistens. Det litt sure stinget i de sylta grønnsakene sto seg nydelig mot fisken og ølrøra, synes jeg. Veldig mye bedre surbalanse-tilbehør enn bare å skvette litt eddik over. Og aioli med koriander funket veldig fint!
Servitørene svevde rundt som de diskrete, tjenende åndene de skal være, så mer vin og kaffe kom akkurat i tide. Litt synd at de bare har presskannekaffe, jeg vil helst ha ordentlig espresso, men herrigud, à.
Jeg besøkte Aske etter anbefaling fra en god venn som sa at dette var "den eneste hipstersjappa der", og jeg sender mer enn gjerne anbefalingen videre. Jeg kommer tilbake selv, også.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Peder K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Leon K, Daglig leder på Aske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018

Haha!
Tusen takk for underholdende og fin anmeldelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Heilt perfekt kveld. Maten var fantastisk og personalet var veldig hyggelige! Prisnivået er relativt billig i forhold til kvaliteten på maten. Verdt eit besøk!

Dato for besøk: september 2018
Takk, InAnnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Leon K, Daglig leder på Aske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018

Så bra! Tusen takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Aske, så også på

 

Har du vært i Aske? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.