“Fantastisk plass på Nordfjordeid”
Anmeldelse av Aske Burgerbar

Aske Burgerbar
Vurdert som nr. 1 av 16 Restauranter i Nordfjordeid
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Topp sted med gjennomført god mat, drikke og service. Gode dipper. Godt øl. God stemning. Rimelig tallerken og rimelig på pris. God miks av spennande rettar. Anbefalast

Takk, Bjørn T

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god burger, chips og tilbehør. Anbefales. God stemning, veldig hyggelig betjening og rask servering. Vi kommer tilbake.

1  Takk, 226mettel
Anmeldt 16. oktober 2021 via mobile enheter

Veldig god mat. Et følge på 7. vi bestilte forskjellige retter. Dagens fisk fikk topp karakter. Askeburgeren var veldig bra. Gode store porsjoner. Bestilte taco selv. Veldig godt. (Ta en av hver). For en voksen mann var denne porsjonen litt lite. Skulle hatt 5. Burde kanskje vært mulig å lagt til 1-2. Kommer tilbake

Dato for besøk: oktober 2021
2  Takk, Ove N
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Dårlig service og mer som en forrett enn en middag å bli mett av. Lite smak. Desserten var ikke mulig å få.7

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Erfarne124
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestilte ein taco 3x vegetar og ein askeburger. Begge deler smakte veldig godt! Tacoen var litt vel salt.

Mogleg dette er den beste plassen å gå, for å få skikkeleg vegetarmat på Nordfjordeid.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, synnvbveb

Reisende som så på Aske Burgerbar, så også på

Har du vært i Aske Burgerbar? Del dine erfaringer!