“Skuffende ”

Nordfjord Hotell Drift AS Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 16 Restauranter i Nordfjordeid
Beskrivelse: Renomert restaurant med à la carte meny, dagens anbefaling, selskapsmenyar og catering. Menyane er basert på lokale råvarer. Restauranten er open frå kl. 12.00 - 21.00.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Maten var helt grei, men ikke noe mer. Knapt veikrostandard. Entrecôte ble stekt som bestilt. Hvitløkssmør på toppen var iskaldt og hardt. Tomat/løksalat veldig kald. Potetbåter var gode. Veldig rask betjening. Da vi bestilte kaffe, fikk vi beskjed om å forsyne oss selv fra automaten. Ikke verd prisen.

Takk, Anne S

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

God mat og godt vinutvalg, litt liten meny og servitørene var litt stresset og fulgte ikke helt med, maten ble satt på bordet og omtrent før tallerken var nede var servitøren borte

Takk, 603benedictek
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

God og velsmakende middag. Rask betjening. Helt greit å ta en stopp her. Kommer gjerne igjen neste gang Jeg passerer

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, svot
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

God mat, vi prøvde buffé denne gangen, den skuffa litt men har prøvd A la carte menyen før og den har vært veldig bra. Kjekt med variasjon og egen sommermeny. Anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, T257
Anmeldt 12. oktober 2017 via mobile enheter

Ble møtt av en søt og snill jente som ønsket oss velkommen og vi fikk vært vårt rom som var veldig fine rom, rent og pent og stor dobbeltseng( singelrom ).
Resturanten har vi besøkt før og da fikk vi den beste scandicburgeren vi har smakt så når vi kom nå gledet jeg meg til burger igjen men nå hadde dem gjort om menyen så nå har dem jo ikke den samme scandic burgeren som før ( og prisen på tilbehør var jo helt hinsides😂 så jeg bestilte en cesarsalat med kylling og bacon, så fin ut men fikk bacon som så ut som flesk og kyllingen var et helt kyllinglår med bein😂 og tørt var det også, ble egentlig litt skuffet når servitøren spør om maten smakte og jeg sa fra hva jeg mente og ser at hun blir brydd og ser stykt på meg🙈 men har jo vært her før så jeg vet at dem kan.
Frokosten er helt vanlig her så den er grei vettu😊😊😊😊

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 231larsg

Reisende som så på Nordfjord Hotell Drift AS Restaurant, så også på

Har du vært i Nordfjord Hotell Drift AS Restaurant? Del dine erfaringer!