En fantastisk opplevelse! Historiefortelling, fisking og tur rundt i fjordens kriker og kroker... les mer
For en kul og fantastisk tur i Sognefjorden, og med en helt super og kunnskapsrik Kaptein med oss... les mer
Super opplevelse for hele familien! Kaptein Thor var veldig hyggelig, imøtekommende og kunnskapsrik. Balestrand fjord Angeling - i et nøtteskall var en perfekt kombinasjon av sightseeing og fiske. Vakre fjordturer kombinert med spennende og gøyale historier om de ulike plassene gir deg virkelig «The Balestrand experience».
En ekstra klapp på skulderen til kaptein Thor som gjorde det hele til en uforglemmelig opplevelse -skal ikke se bort i fra at vi kommer tilbake!
HEIA PERNILLE :)
- Så gøy at dere kom på besøk oG TUUSEN TAKK FOR DEN FINE "SUPEROPPLEVELSES - THE BALESTRAND EXPERINECE" tilbakemeldingen! Den setter jeg veldig pris på. Fint vær var det også denne dagen og jeg er glad for at Balestrand skapte gode minner for dere.
Velkommen tilbake til Balestrand Fjord Angling - båten som skaper samhold og verdi.
Kaptein hilsen fra Thor :)
Vi var så heldige at vi fikk følge Captein Tor en hel ettermiddag der vi drog teiner, fiska og fikk oppleve vakre fjorder og hyggelig selskap. Tor er kunnskapsrik og serviceminded, og fortalte oss historier om det vi så underveis i turen. Området er i seg selv en fantastisk opplevelse med de stupbratte fjella, grønn fjord og pittoreske bosetninger. I tillegg fikk vi spenningen ved fjordfiske og de interessante historiene Tor fortalte om bygda og øde boplasser langs fjorden. Turen med Tor er et must når en er i området!
Hei Partenyi :)
- Tusen takk for din " En Super Opplevelse" -tilbakemelding.
- Så hyggelig at dere ville komme og besøke Balestrand. Vakre Fjærlandsfjorden med sin grønne farge og alle de små husmannsplassene der ingen skulle tru nokon kunne bu, er aller best å oppleve sammen med en lokal guide. Sitte på baugen av båten, fiske litt på veien og dingle føttene mens man glir innover stille fjorder omgitt med høye fjell,. Noen av dem er 1500 moh. Kontraster, frisk luft, rent rennende drikkevann og gleden av å være til midt i dette pittoreske landskapet - må oppleves!
Velkommen til Balestrand for litt fisking - Historier - Sightseeing, Fjordopplevelsen som gir deg verdi!
Vi reiste fra Balestrand havn over til Hella, som ligger på den andre siden av Balestrand. Der kjørte vi langs fjellsiden inn mot Fjærland. På turen fikk vi se fraflyttede husstander, sjølivet og fuglelivet langs fjellsiden. Det var strålende vær med sol. Vi snudde litt inn i Fjærlandsfjorden og kjørte tilbake rundt Dragsvik og inn i Esefjorden. Turen var fantastisk! Balestrand Fjord Angling anbefales virkelig!
Hei Andreas B :)
- Så hyggelig dere likte turen. Fantastiske fjorder rundt Balestrand. Må sees og oppleves!
Turen som Tor Andre Balevik tok oss med på var utrolig spennende. Selv er jeg en ivrig fisker og når scenen røk fordi fisken var så stor (ca 15-20kg), må jeg si at pulsen gikk på høygir. Det var også en flott opplevelse hvor man får se Balestrand på sitt beste med, niser, ørn, sel og en fantastisk natur med flotte fjorder og fjell. Vil anbefale turen til alle aldre med interesse for fisk, natur og god atmosfære :)
Heia David Y :)
Så hyggelig at hele familien tok turen til Balestrand! Spennende dag I Finden. Kveite som glapp og greier. Ekstra morsom med alle geitene som kom nedom til strand kanten og hilste på oss. Finnbotn er magisk! Takk for din ypperlige tilbakemelding!
Sognefjorden på sitt mest spektakulære. Mr. Balevik tok meg og familien til stedet innafor der ingen kunne tru at nokon kunne finne på å bu. Bra utstyr og maks lokalkunskap i god atmosfære. Just do it.
Heisann Brigt Ø :)
Takk for din spektakulære tilbakemelding. Alltid spennende å farte innover fjordene med en lokal guide. Hilsen capt Tor
Tor Andre Balevik har god lokalkunnskap og kjenner området godt. God sikkerhet i båten som har komfortable sitteplasser.Turen var en opplevelse både for voksne og større barn og vi var heldige med både vær og det vi fikk se. Fiskemuligheter satte også en ekstra spiss på turen. Absolutt å anbefale.
Heia Ingun34 :)
Tusen takk for din anbefaling av Balestrand I et nøtteskall!