Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk bra. ”
Anmeldelse av Ciderhuset

Ciderhuset
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Balestrand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 40
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Var på familie utflukt til Balestrand. Vi tok turen innom ciderhuset. Restauranten er en veldig god opplevelse. De hadde to hovedretter og resten tapas ble anbefalt 2-3 retter per pers på tapas. Tapas på norsk vri med lokale råvarer og noe Tyrkisk innslag for min del bestilte eg saksuka, kjøttboller fra vikja og pesto marinert spekemat. Barna fikk tilbud om pølse potetbåter og grønsaker. Norsk og tyrkisk vri på maten. Vi satt ute i vinterhagen og hadde nydelig utsikt over fjorden fjella og epletrær. Behagelig musikk. Dette er virkelig verdt turen til Balestrand.

For både meg og min søster gav dette mer inspirasjon til å lage spennende retter.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Synnøve R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (267)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 267 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Var på cidersmaking som var veldig bra veldig bra og anbefales!

Spiste noen tyrkiske retter i restauranten og disse var helt supre!

Dato for besøk: august 2020
Takk, isabello974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod og velsmakande mat og drikke. Flotte omgjevnader. Nydeleg utsikt. Hyggelege, smilande og serviceinnstilte folk - både tilsette og eigarar. Som ferierande i Balestrand gjer me hermed eit måltid på Ciderhuset til ein årleg aktivitet. Internasjonal standard.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 128eirikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fikk dessverre ikke spist, men var med på den guidede cidersmakingen. Dette var en utrolig flott opplevelse i nydelige omgivelser. Ekstremt dyktig forteller som kunne svare på alt man lurte på og litt til, og gjorde det hele veldig spennende. Kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, juliebY6713ZY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Herlig mat og flott service.
Super happy for at vi tok turen☺️
Skal absolutt anbefale Cider huset til familie og venner!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ThereseN273
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ciderhuset , så også på

Balestrand, Sogn og Fjordane
 
Balestrand, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Ciderhuset ? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din