Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 122)
Filtrer anmeldelser
1 122 resultater
Vurdering fra reisende
524
372
144
54
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
524
372
144
54
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 1 122 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bildene av hotellets utside og beliggenhet lyver ikke. Flott hotell og flott sted. Innvendig er hotellet slitt og maten er alt annet enn imponerende. En grå og alt for salt skalldyrsuppe (kreps?).Frokosten vi fikk minnet mer om internatfrokost og ikke hotellfrokost. Totalt skuffende opplevelse (minus utsikten).

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, bgundersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kviknes Hotel er et helt fantastisk hotel med magisk beliggenhet. De servere nydelig mat i restauranten. Men, én stor ulempe er at vi sov særdeles dårlig. Vi overnattet i rom nr. 117 og der er det lyd, som om det ikke finnes en vegg til naboene. Vi ble vekket av naboens høylytte snorking flere ganger ila natten. En viktig detalje som de bør opplyse om ved bestilling.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Heidi_from_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har en fantastisk beliggenhet og . vindusbord i resturanten er flott. Hyggelig personale Imidlertid er det en lang vei å gå for at opplevelsen skal forsvare prisen. Vi hadde superior rom i den nye delen og spiste 4 retters middag. Hotel rommet var bra, men det lukter gammelt og det er slitt. Service standard i restauranten er vel som på en ordinær kafe. Opplæring og planlegging er ikke bra. Rød og hvitvin serveres i samme glass, bestikk mangler, ogsv.

Maten var helt grei, men må ingen måte ekstra ordinær.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, FrodeP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Vi var to par som skulle spise middag sist lørdag 18.07.20 på Kvikne hotell Balestrand. Dagens meny var breiflabb noe vi fire bestilte. Få alternativer på menyen om vi hadde tatt andre valg. Breiflabben kan sammenlignes med en gummiball i tillegg til et par rosenkål og noen potetskiver servert i en sos med god smak. I andre sammenhenger når jeg har valgt breiflabb til middag har jeg god erfaring med et slikt måltid, fisken deler seg lett når når den skal skjæres opp men fisken vi fikk servert på lørdag var langt under pari. Skulle nok fått et lengre opphold i stekepannen før den ble satt inn i stekeovnen. Medførte omtrent som å skjære i en gummiball. Servitøren som behersket dårlig norsk kom etter en stund til oss og spurte hvordan maten smakte, vi fortalte vårt inntrykk (negativt) noe hun takket for tilbakemelding på spørsmålet. For vår del skjedde det ikke noe etter vår beskrivelse av måltidet. Vårt inntrykk, vi betaler mye penger for et måltid med kvalitet langt under det vi forventer. Her må kjøkkenet skjerpe seg og servere mat og ikke minst mengde som står i forhold til pris,

Romtips: Vi har ikke overnattet, skulle bare bare spise middag på hotellet.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, H5029OCantons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Kviknes hotel Balestrand er «best ever»! Flott å bo i den historiske delen med utrolig god utsikt til Sognefjorden og «lekene delfiner»! God mat og mulighet til mange gode turer! Ippi er en god resturant nede ved fergekaien i Balestrand, fish and chips, perfect!!
Per og Grete.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Per Sigmund F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser