Jensanesn
0.4 km fra Kviknes Hotel
0.3 km fra Kviknes Hotel
0.3 km fra Kviknes Hotel
1.5 km fra Kviknes Hotel
Sognefjorden, two of the full size cabins
    1.5 km fra Kviknes Hotel
    56.4 km fra Kviknes Hotel
    48.4 km fra Kviknes Hotel
    Se flere hoteller i Balestrand
    Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har en egen atmosfære og gammel historie som er til å ta og føle på. Utsikten fra den lille verandaen på rommet er spektakulær. Å sitte med en god bok i en av de flotte salene, bare nyte og samtidig puste inn en følelse av godhet og velvære, det er ubetalelig. Kunsten og historien bak er i seg selv verdt oppholdet. Frokostbufféen var i egen klasse. Serviceinnstilt personale i alle ledd. Vi kommer tilbake.

Takk, 741maritam
    Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på den nye delen av hotellet, med utsikt over hele fjorden. Alt vi fikk av mat var helt nydelig, både 3-retters middag og frokostbuffet. Anbefales på det sterkeste. Vi kommer definitivt tilbake.

Takk, FridaMD
    Anmeldt 27. juli 2020

Vi hadde prøvd for 2 år siden, men uten suksess. Da utlandet ble stengt, var vi raske og fikk et rom.
    Ved innsjekking fikk vi vist en 4 retters meny som vi kunne plukke fra til middag.

Da vi kommer i spisesalen blir vi presentert for en 3-retters meny!!!? Gjester før oss og etter oss fikk åpenbart den 4-retters som vi presentert for i resepsjonen.
    Hva skjer?

Middagen var svært bra den, men dette med 3 eller 4 retters menytilbud stusser vi fortsatt over.
    Dernest; kelnerene hadde ingen tid til å bry seg om oss virket det som. De bokstavelig talt nesten sprang mellom bordene og det var en tendens til at vi følte oss litt oversett.
    Dette har ikke Kviknes råd til er vår mening. I juli måned bør de ha en drillet stab som for det første tilbyr identiske retter til alle gjester, dernest litt større stab så det blir en ro over spisesalen.
    Så vi må nok si; vi ble litt skuffet med de forventninger vi hadde på forhånd.
    Dernest;
    bare engelsktalende personale?? Vi mestrer det språket også, men det er litt overraskende.

1  Takk, guideOslo
    Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bildene av hotellets utside og beliggenhet lyver ikke. Flott hotell og flott sted. Innvendig er hotellet slitt og maten er alt annet enn imponerende. En grå og alt for salt skalldyrsuppe (kreps?).Frokosten vi fikk minnet mer om internatfrokost og ikke hotellfrokost. Totalt skuffende opplevelse (minus utsikten).

Dato for oppholdet: juni 2020
    1  Takk, bgundersen
    Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kviknes Hotel er et helt fantastisk hotel med magisk beliggenhet. De servere nydelig mat i restauranten. Men, én stor ulempe er at vi sov særdeles dårlig. Vi overnattet i rom nr. 117 og der er det lyd, som om det ikke finnes en vegg til naboene. Vi ble vekket av naboens høylytte snorking flere ganger ila natten. En viktig detalje som de bør opplyse om ved bestilling.

Takk, Heidi_from_oslo