Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 287
Vis tilbud
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 109)
Filtrer anmeldelser
1 109 resultater
Vurdering fra reisende
523
367
140
51
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
523
367
140
51
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 109 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Hotell Kvikne skal vera eit flott og eit gamalt hotell med stor historie. For meg og min madam virka det på oss som om dei i resepsjonen var litt meira interisert i prominente gjester enn fotfolket. Middagen var kanon bra, nyedelen frå 60 tallet, bob bob og ikkje verdt 1800kr natta. Kjeme til Balestrand igjenn men styrer unna Hotell Kvikne. Beklager.....

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jensanes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har en egen atmosfære og gammel historie som er til å ta og føle på. Utsikten fra den lille verandaen på rommet er spektakulær. Å sitte med en god bok i en av de flotte salene, bare nyte og samtidig puste inn en følelse av godhet og velvære, det er ubetalelig. Kunsten og historien bak er i seg selv verdt oppholdet. Frokostbufféen var i egen klasse. Serviceinnstilt personale i alle ledd. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 741maritam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på den nye delen av hotellet, med utsikt over hele fjorden. Alt vi fikk av mat var helt nydelig, både 3-retters middag og frokostbuffet. Anbefales på det sterkeste. Vi kommer definitivt tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, FridaMD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Vi hadde prøvd for 2 år siden, men uten suksess. Da utlandet ble stengt, var vi raske og fikk et rom.
Ved innsjekking fikk vi vist en 4 retters meny som vi kunne plukke fra til middag.

Da vi kommer i spisesalen blir vi presentert for en 3-retters meny!!!? Gjester før oss og etter oss fikk åpenbart den 4-retters som vi presentert for i resepsjonen.
Hva skjer?

Middagen var svært bra den, men dette med 3 eller 4 retters menytilbud stusser vi fortsatt over.
Dernest; kelnerene hadde ingen tid til å bry seg om oss virket det som. De bokstavelig talt nesten sprang mellom bordene og det var en tendens til at vi følte oss litt oversett.
Dette har ikke Kviknes råd til er vår mening. I juli måned bør de ha en drillet stab som for det første tilbyr identiske retter til alle gjester, dernest litt større stab så det blir en ro over spisesalen.
Så vi må nok si; vi ble litt skuffet med de forventninger vi hadde på forhånd.
Dernest;
bare engelsktalende personale?? Vi mestrer det språket også, men det er litt overraskende.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, guideOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bildene av hotellets utside og beliggenhet lyver ikke. Flott hotell og flott sted. Innvendig er hotellet slitt og maten er alt annet enn imponerende. En grå og alt for salt skalldyrsuppe (kreps?).Frokosten vi fikk minnet mer om internatfrokost og ikke hotellfrokost. Totalt skuffende opplevelse (minus utsikten).

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bgundersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser