Ciderhuset - Cidersmaking og Butikk
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Ciderhuset - Cidersmaking og Butikk på
Anmeldt 2. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk oppleving i den nye stor heimkomnunen vår. Vi fekk omvisning og høyre om historia til cideren. Flotte lokaler og dyktig formidlar. Me kjem tilbake i sommar for å prøve restauranten og. Høgklasse på cider! Fant mykje godt der som vi vil bestille meir av. Anbefaler ein tur hit! Takk for oss!

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, tonje T
Anmeldt 25. mai 2019

Utrolig bra! Vertskap som var vertskap med innlevelse, og utrolig bra faglig dyktige. Fine lokaler som bar preg av dyktige håndverkere.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Jostein T
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Startet med omvisning og informasjon om cider brygging, og avsluttet med en fantastisk lunsj med cidersmaking i utrolig vakre omgivelser. Kan anbefales😊

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Stine71
Anmeldt 22. juli 2018

Informativt. De fleste får ny kunnskap om epler og eplegrupper. Morsomt og poengtert. Også flott om Ciderhusets produkter. 30 min +. Dette er ingen omvisning. Man beveger seg ca 6 meter. Selve cidersmakingen er i restauranten etterpå. Dette kan ta lang tid. En grei måte å skaffe spisegjester på en stille tid av dagen. En opplysning manglet: hvilken temperatur bør cider ha når den drikkes? Om en tar utgangspunkt i temperaturen på de serverte smaksprøver: +- 25 celsius. Neppe de anbefalte...

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Lars162
GardEH, Kundeansvarlig på Ciderhuset - Cidersmaking og Butikk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Hei Lars. Så bra at du lærte nytt om eple og eplegrupper. Når det gjeld tilrådd temperatur på cider, skal den sjølvsagt serverast avkjølt som du antydar. Vi beklager om den du fekk var blitt temperert; det kan skje viss det er mange smaksbrett som skal lagast til på ein gong.
Etter formidlinga i ciderkjellaren tilbyr vi gjestene å få smaksprøvane servert oppe, så lenge vi har plass i restauranten. Vi har ingen andre baktankar med det enn at det er kjekkare med utsikt til Sognefjorden enn å sitte nede i ein mørk kjellar.
Formidling og smaking er ikkje lagt opp som omvising som du skriv. Vi ser at nettsida og bookingsida kan tolkast som at det er ein tur - eks i hagen. Dette skal vi rette opp, for dette er trass alt Vestlandet der det ikkje alltid er like enkelt med faste uteaktivitetar. Og kanskje det viktigaste uansett er å formidla verbalt om den tradisjonsrike norske cideren som no endeleg ser ut til å få ein renessanse. Uansett: Velkommen attende ein annan gong til kaldare cider.
Helsing oss i Ciderhuset,

Anmeldt 19. juni 2018

Spennende cidersmaking med gode historier og lærerikt innhold. Det var veldig interessant og høre om ciderproduksjonen og smake forskjellige typer cider til veldig god mat.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Eilev M