Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ciderhuset - Cidersmaking og Butikk
Åpen i dag: 13:00 - 18:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Ulike måter å oppleve Ciderhuset - Cidersmaking og Butikk på
fra USD 282,13
Mer informasjon
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
32
5
2
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
5
2
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 42 anmeldelser
Anmeldt 2. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk oppleving i den nye stor heimkomnunen vår. Vi fekk omvisning og høyre om historia til cideren. Flotte lokaler og dyktig formidlar. Me kjem tilbake i sommar for å prøve restauranten og. Høgklasse på cider! Fant mykje godt der som vi vil bestille meir av. Anbefaler ein tur hit! Takk for oss!

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, tonje T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2019

Utrolig bra! Vertskap som var vertskap med innlevelse, og utrolig bra faglig dyktige. Fine lokaler som bar preg av dyktige håndverkere.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Jostein T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Startet med omvisning og informasjon om cider brygging, og avsluttet med en fantastisk lunsj med cidersmaking i utrolig vakre omgivelser. Kan anbefales

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Stine71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018

Informativt. De fleste får ny kunnskap om epler og eplegrupper. Morsomt og poengtert. Også flott om Ciderhusets produkter. 30 min +. Dette er ingen omvisning. Man beveger seg ca 6 meter. Selve cidersmakingen er i restauranten etterpå. Dette kan ta lang tid. En grei måte å skaffe spisegjester på en stille tid av dagen. En opplysning manglet: hvilken temperatur bør cider ha når den drikkes? Om en tar utgangspunkt i temperaturen på de serverte smaksprøver: +- 25 celsius. Neppe de anbefalte...

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GardEH, Kundeansvarlig på Ciderhuset - Cidersmaking og Butikk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Hei Lars. Så bra at du lærte nytt om eple og eplegrupper. Når det gjeld tilrådd temperatur på cider, skal den sjølvsagt serverast avkjølt som du antydar. Vi beklager om den du fekk var blitt temperert; det kan skje viss det er mange smaksbrett som skal lagast til på ein gong.
Etter formidlinga i ciderkjellaren tilbyr vi gjestene å få smaksprøvane servert oppe, så lenge vi har plass i restauranten. Vi har ingen andre baktankar med det enn at det er kjekkare med utsikt til Sognefjorden enn å sitte nede i ein mørk kjellar.
Formidling og smaking er ikkje lagt opp som omvising som du skriv. Vi ser at nettsida og bookingsida kan tolkast som at det er ein tur - eks i hagen. Dette skal vi rette opp, for dette er trass alt Vestlandet der det ikkje alltid er like enkelt med faste uteaktivitetar. Og kanskje det viktigaste uansett er å formidla verbalt om den tradisjonsrike norske cideren som no endeleg ser ut til å få ein renessanse. Uansett: Velkommen attende ein annan gong til kaldare cider.
Helsing oss i Ciderhuset,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Spennende cidersmaking med gode historier og lærerikt innhold. Det var veldig interessant og høre om ciderproduksjonen og smake forskjellige typer cider til veldig god mat.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Eilev M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser