Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Lunsj ved sjøen

Restauranten ligger i sjøkanten og lokasjonen er fantastisk. Akvarium med litt fisk og krabber... les mer

Anmeldt 12. juli 2019
R8057DBanneh
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Fin aktivitet for små barn

Vi var her med små barn (1 og 3 år). Deilig å kunne spise lunsj både ute og inne, og maten var god... les mer

Anmeldt 25. juli 2017
sivelink
,
Lørenskog, Norge
via mobile enheter
Les alle 102 anmeldelsene
  
Anmeldelser (102)
Filtrer anmeldelser
102 resultater
Vurdering fra reisende
28
37
17
17
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
37
17
17
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 102 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Restauranten ligger i sjøkanten og lokasjonen er fantastisk. Akvarium med litt fisk og krabber gjorde det ekstra gøy for barna å være med. Enkle lunsjretter til en OK penge.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, R8057DBanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Fint kafe ved siden av fjorda har bakery hvor kan smakke gode rundstykker pica og kald øl,,hjelpsom og hygelig personal,verd besøke hvis du er i Balestrand!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 910daivap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2017 via mobile enheter

En flott plass med fin atmosfære hvis en vil slappe av. Her kan du ta enkelt en kopp kaffe, de har veldig god softis. Du kan også kjøpe deg en fantastisk god frokost, lunsj eller middag. En favoritt plass for oss her i Balestrand.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, nedzadaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Vi var her med små barn (1 og 3 år). Deilig å kunne spise lunsj både ute og inne, og maten var god. Barna syntes det var morsomst med fiskene inne i kaféen. Akvariet i seg selv ble litt kjedelig, men vi voksne koste oss. På billetten kunne vi også leie robåt inkl redningsvester. Det var stas for alle. Et besøk her kan anbefales når det er litt kjedelig vær.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, sivelink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Kjempefint sted, ungene koste seg masse og synes det var masse fine fisker og andre sjøskapninger.

Masse gode kaker og god service i kafeen.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, katrinea653
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser