Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott tur med RIB i Sognefjorden.

Vi booka hele familien til en fjordtur med RIB og det ble en fantastisk fin opplevelse. Trygt og... les mer

Anmeldt 27. juli 2021
348erlendk
,
Östersund, Sverige
via mobile enheter
Flott tur på Sognefjorden utenfor Balestrabd

Flott RIB tur på Sognefjorden. Her får man se å oppleve Balestrand og de nærliggende områder fra... les mer

Anmeldt 17. juli 2020
Trym V
,
Jar, Norge
via mobile enheter
Les alle 166 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Balestrand
fra USD 814,81
Mer informasjon
fra USD 814,81
Mer informasjon
Anmeldelser (166)
Filtrer anmeldelser
166 resultater
Vurdering fra reisende
148
14
3
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
148
14
3
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 166 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Flott RIB tur på Sognefjorden. Her får man se å oppleve Balestrand og de nærliggende områder fra sjøsiden. Flotte nye båter med hyggelige og kunnskapsrike kapteiner. Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Trym V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars_Malsnes, Owner på Balestrand Fjord Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Tusen takk for fine tilbakemeldinger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Guri for en tur altså. Anbefales 10/10. Nydelig landskap man bare får sett fra båt og en herlig sjåfør. Verdt hver krone! Rib safari må oppleves!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, HappytraveI3r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars_Malsnes, Owner på Balestrand Fjord Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Veldig fin tur! Flott å se Balestrand fra Sjøveien. Fart og kjøring tilpasset våre ønsker av en veldig hyggelig guide.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, H7590ZDjesperl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Arne M, Eier på Balestrand Fjord Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2020

Tusen takk for fin tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2020

Valgte ta av fra E39, og kjøre de 5min ut til Balestrand hotel, for en liten vinterferiefølelse. Da hele vinterferien ble avlyst til Asia pga Corona.- som da var såvidt kommet til Europa..23/2-20..
Hotellet har forøvrig 50års jubileum i år:) Vil du oppleve de skjeve rommene, må du bestille i 2 etg .
i 1 etg er det som på andre hotell, men du får en bakdør rett ut til naturen , og det er spesiellt :)
Barndoms minner... minneopplevelsen jeg hadde som liten, da min far tok meg med på helgetur til det nybygga " skjeve huset med de rare former) Det er snart 50 år siden.

Denne dagen var jeg eneste gjest ( og 3 arbeidere) .
Ingen av de matematisk morsomme trekantbord , ovale bord osv..finnes lenger. Erstattet ute med plast og hagemøbler ....

Men byningene.
Hotellet: ligger ennå perfekt til inne i fjorden med den friske utsikten over fjell og fjord..

Like nær Norges eldste ting...gulating . Vikinghistorien får du med deg, om du vil bruke de xtra 30min dit...
Egner seg for alenetur, men også med gjester eller unger, er dette perfekt alternativ for en helgeopplevelse bare 1t og 40min fra Bergen.

Noe overpriset i lavsesongen kansje.. Alt annet koster jo xtra. Hyggelig peronell :)
Perfekt sted for kurs og seminarer,- og en av få overnattingsteder mellom Bergen - Førde

Kommer nok igjen :)

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, ninastandal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019

Vanvittig bra opplevelse, flott guidet tur inn i fjorden. Anbefaler for alle i alle aldrer. Profesjonelle guider

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, eysteinhuus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Arne M, Eier på Balestrand Fjord Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2019

Tusen takk for fine tilbakemeldinger.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser