Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
34
26
5
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
26
5
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 70 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2020

Hyggelig og sjarmerende sted. Som en del av denne pakka så var vi avhengig av at frokost ble servert til avtalt tid. Tid ble avtalt med verten ved ankomst. Buss til brstemmelsespunkt samt avgangstid var fastsatt av turoperatør. Var derfor stressende at vertskapet ikke klarte å ha frokost klar til avtalt tid. Dette skapte unødig stress for oss med hensyn til bussavgang. Dette skjedde to morgner på rad. Siste morgen valgte vi å spise frokost et annet sted.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 205lailag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Vårt andre besøk på Sanden Pensjonat på rom nr. 5.
Her er det rolig og vakkert, og man kan ta med frokosten ut i hagen. Det er alle de små både morsomme og vakre detaljene som for oss gjør oppholdet her til noe helt spesielt og vi kommer absolutt igjen.

Hyggelig vertskap og rent overalt.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, MElisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2019 via mobile enheter

På ein arbeidsreise overnatta eg på dette pensjonatet midt i Lærdal sentrum. Det vart ei oppleving: hyggeleg vertskap, koseleg og gamaldags rom med moderne bad og ein god norsk frukost i eit fantastisk rom.
Her skal i alle fall eg overnatta fleire gongar.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 128eirikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Ankom sent på kvelden uten avtale og ble mottatt med et stort smil! Joda, vi kunne få leie et koselig rom, med frokost, ikke noe problem, forekommende som bare det, selv om jeg oppfattet at andre potensielle gjester var i den andre enden av telefonen. Håper ikke de mistet en større gruppe fordi vi leide ett rom...
Humor og hygge! Frokosten var god og akkurat passe innholdsrik, med kokte egg servert i en søt hønekurv og sunn grønnsakspynt (som jeg ser noen gjester har etterlyst i sine anmeldelser) til pålegget, diverse yoghurt og gryn, melk, juice, kaffe og te, toastmulighet og knekkebrød. Sengene var deilige og alt rent og koselig, og det var masse artige ting å se på. Anbefaler gjerne Sanden pensjonat!!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 629catherinen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Familie på 5 som overnattet 1 natt på to rom. Sjarmerende gammel trehus sentralt i Lærdal med nostalgisk interiør, koselige verter og gode senger. Det ene rommet hadde bad, det andre ikke, men det fungerte fint. Rent og pent. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ingridsJ7837QY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser