Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 691
Fullt refunderbart før lør. 8. jun.
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Kirsti H
Anmeldelse av Lindstrøm Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juli 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, OwnerLindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. juli 2021
Takk for svært hyggeleg anmeldelse.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
We stayed in the room behind the flag
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
0.1 km fra Lindstrøm Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
0.7 km fra Lindstrøm Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 1 791
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 791
0.9 km fra Lindstrøm Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Lol.travel
    0.2 km fra Lindstrøm Hotel
    Restaurant
    Booking.com
    • Priceline
    11.2 km fra Lindstrøm Hotel
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    20.9 km fra Lindstrøm Hotel
    Einemo Apartments
    Booking.com
    • Agoda.com
    0.3 km fra Lindstrøm Hotel
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    25.6 km fra Lindstrøm Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Tripadvisor
    kr 1 691
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 691
    0.0 km fra Lindstrøm Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Lærdal
    Anmeldelser (129)
    Filtrer anmeldelser
    129 resultater
    Vurdering fra reisende
    35
    57
    24
    7
    6
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    35
    57
    24
    7
    6
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    1015 av 129 anmeldelser
    Anmeldt 17. juli 2021

    Et veldig hyggelig hotell sentralt plassert i Lærdal. En del av hotellet er en gammel trebygning. Vegg i vegg er det bygget et nytt og mer moderne hotel. Rommene var helt greie med utsikt til den gamle trehusbebyggelsen. Det som trekker opp en den varme og hyggelige velkomsten, hyggelig hotellobby med peis, og pianospill etter en velsmakende middag (restauranten anbefales).
    Vi kommer gjerne tilbake.

    Dato for oppholdet: juli 2021
      • Verdi
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, Lasse C
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

    Takk for hyggeleg anmeldelse

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 30. juni 2021

    Et spontant opphold i forbindelse med gjennomkjøring i Lærdal ble til en av de beste hotell opplevelsene i sommer. Vi bodde i den vakre sveitservillaen med utsikt over hagen. Vakre omgivelser, delikat hotell, fantastisk frokost og utrolig hyggelige og service innstilte mennesker. Vi snakker allerede om å komme tilbake.

    Dato for oppholdet: juni 2021
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, erikahatlen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2021

    Takk for svært hyggeleg anmeldelse.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 28. juni 2021

    Deilig rom med balkong, flott tilrettelagt for å ha med hund. Bakhage hvor vi kunne ha med hunden og samtidig nyte deilig mat. Veldig bra service og hyggelig personale, avslappet atmosfære. Gangavstand til sjarmerende gammel trebebyggelse

    Dato for oppholdet: juni 2021
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 95annecatherines
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

    God service og god kvalitet på maten, smakfull og variert frokost som ble servert på corona vennlig måte av et vennlig og oppmerksomt personale.
    Hotellet har et godt kjøkken som kan anbefales.
    Rommet var innbydende med tidsriktige møbler

    Dato for oppholdet: mai 2021
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Curiosity37033577854
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2021

    Takk for svært hyggeleg anmeldelse.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 14. juni 2021

    Me var på Lindstrøm ei natt, og overnatta i gamledelen. Heile familien jobbar hardt for å gje gjestene gode opplevingar, og det får dei til både i stort og smått. Det er ein prestasjon midt i ein vanskeleg situasjon. Framifrå reinhald, gode senger og rom, ypperleg mat og ikkje minst imøtekomande og venleg sørvis, alt saman til ein pris som ikkje er høg i norsk målestokk. Alt frå valet av handsåpe på romma til bokutvalet i matsalen og salongane er detaljar som familien Lindstrøm har gjort rett. Gamledelen er absolutt ei oppleving det er verdt å få med seg. Rommet var i fullgod stand, sengene nye og behagelege å sova i, og både frukosten og middagen var ypperlege. Særleg desserten var spennande - sorbet som var godt balansert med nøtteblanding og marengs!

    Romtips: Gamledelen er fin, og har gode rom.
    Dato for oppholdet: juni 2021
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Service
    Takk, 423eivind_
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Knut Lindstrøm, Eier på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2021

    Takk for ei særs hyggeleg anmeldelse. Det gjer godt å få ei slik tilbakemelding i desse utfordrande tidene for oss i reiselivet .
    helsing fam Lindstrøm

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser