Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 163
Trip.comUSD 163
eDreamsUSD 163
ZenHotels.comUSD 210
Destinia.comUSD 195
Agoda.comUSD 164
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (117)
Filtrer anmeldelser
117 resultater
Vurdering fra reisende
30
51
23
7
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
51
23
7
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 117 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2021

Et veldig hyggelig hotell sentralt plassert i Lærdal. En del av hotellet er en gammel trebygning. Vegg i vegg er det bygget et nytt og mer moderne hotel. Rommene var helt greie med utsikt til den gamle trehusbebyggelsen. Det som trekker opp en den varme og hyggelige velkomsten, hyggelig hotellobby med peis, og pianospill etter en velsmakende middag (restauranten anbefales).
Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Lasse C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Takk for hyggeleg anmeldelse

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2021

Et spontant opphold i forbindelse med gjennomkjøring i Lærdal ble til en av de beste hotell opplevelsene i sommer. Vi bodde i den vakre sveitservillaen med utsikt over hagen. Vakre omgivelser, delikat hotell, fantastisk frokost og utrolig hyggelige og service innstilte mennesker. Vi snakker allerede om å komme tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, erikahatlen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2021

Takk for svært hyggeleg anmeldelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2021

Deilig rom med balkong, flott tilrettelagt for å ha med hund. Bakhage hvor vi kunne ha med hunden og samtidig nyte deilig mat. Veldig bra service og hyggelig personale, avslappet atmosfære. Gangavstand til sjarmerende gammel trebebyggelse

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 95annecatherines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

God service og god kvalitet på maten, smakfull og variert frokost som ble servert på corona vennlig måte av et vennlig og oppmerksomt personale.
Hotellet har et godt kjøkken som kan anbefales.
Rommet var innbydende med tidsriktige møbler

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Curiosity37033577854
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2021

Takk for svært hyggeleg anmeldelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2021

Me var på Lindstrøm ei natt, og overnatta i gamledelen. Heile familien jobbar hardt for å gje gjestene gode opplevingar, og det får dei til både i stort og smått. Det er ein prestasjon midt i ein vanskeleg situasjon. Framifrå reinhald, gode senger og rom, ypperleg mat og ikkje minst imøtekomande og venleg sørvis, alt saman til ein pris som ikkje er høg i norsk målestokk. Alt frå valet av handsåpe på romma til bokutvalet i matsalen og salongane er detaljar som familien Lindstrøm har gjort rett. Gamledelen er absolutt ei oppleving det er verdt å få med seg. Rommet var i fullgod stand, sengene nye og behagelege å sova i, og både frukosten og middagen var ypperlege. Særleg desserten var spennande - sorbet som var godt balansert med nøtteblanding og marengs!

Romtips: Gamledelen er fin, og har gode rom.
Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 423eivind_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, Eier på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2021

Takk for ei særs hyggeleg anmeldelse. Det gjer godt å få ei slik tilbakemelding i desse utfordrande tidene for oss i reiselivet .
helsing fam Lindstrøm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser