Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
eDreams
Lol.travel
Destinia.com
FindHotel
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (118)
Filtrer anmeldelser
118 resultater
Vurdering fra reisende
30
52
23
7
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
52
23
7
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 118 anmeldelser
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Prima! Flotte ansatte, fine og enkle rom. Fantastisk frokost med godt utvalg av både pålegg, egg og brød. Ikke buffet men du blir servert av veldig hyggelige ansatte. Vi ble godt ivaretatt og hadde en veldig fin opplevelse. Sengene var gode, sengetøy var rent og utsikten flott.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kamilla H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2021

Takk for hyggeleg anmeldelse

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021

Fra ankomst til avreise ble vi møtt med førstklasses service fra alle ved hotellet. Bodde i den sjarmerende gamle bygningen, Rommet var meget bra.
I restauranten ble vi servert en megt god middag, og nest morgen en god frokost. Standarden på frokosten er av en kvalitet man sjelden møter, og da får man bare nyte. For de som er avhengig av glutefri mat bør ikke bekymre seg i det hele tatt.
Hotellet og resturanten kan på det varmeste anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Minir-S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Et sentralt beliggende kult retro-hotell med svært hyggelig betjening og nydelig frokost!

Hotellet er jo eldre, men smakfullt innredet med kul 70-talls, scandi-retrostil i en kul kombo -
Frokost var super; ferskt godt brød og ferske rundstykker, nydelig eggerøre, gode lokale ferske juce&smoothies og vafler og deilig havregrøt til minstemann! Veldig ok opplevelse. Vi tok et glass vin i baren på kvelden - koselig bar og Lounge/inngangsparti.

Rent og pent og kult med nydelig mat!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KirstiHoi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Takk for svært hyggeleg anmeldelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2021

Et veldig hyggelig hotell sentralt plassert i Lærdal. En del av hotellet er en gammel trebygning. Vegg i vegg er det bygget et nytt og mer moderne hotel. Rommene var helt greie med utsikt til den gamle trehusbebyggelsen. Det som trekker opp en den varme og hyggelige velkomsten, hyggelig hotellobby med peis, og pianospill etter en velsmakende middag (restauranten anbefales).
Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Lasse C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Takk for hyggeleg anmeldelse

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2021

Et spontant opphold i forbindelse med gjennomkjøring i Lærdal ble til en av de beste hotell opplevelsene i sommer. Vi bodde i den vakre sveitservillaen med utsikt over hagen. Vakre omgivelser, delikat hotell, fantastisk frokost og utrolig hyggelige og service innstilte mennesker. Vi snakker allerede om å komme tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, erikahatlen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Knut Lindstrøm, Owner på Lindstrøm Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2021

Takk for svært hyggeleg anmeldelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser