Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
FindHotel
Destinia.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
14
27
27
14
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
27
27
14
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 89 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet holder en svært enkel standard, nesten på leirstedsnivå...vi var nok uheldige og fikk rom i den eldste delen, som ikje er oppusset, med flekkete vegg til veggteppe og dusj i badekaret. Men personalet var svært hyggelige og serviceinnstilte. Frokost i helt enkleste laget.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ankom hotellet fredag kveld. 2 vokse og 2 ungdom. Bestilt en uke i forveien. Hotellet var fullbooket, men det var parkering til alle. Hyggelig mottagelse i resepsjon. Fine store rom og nyoppusset bad. Renslig og ryddig. Flott utsikt fra restauranten hvor vi spiste en god entrecôte med en nydelig saus. God mat opplevelse. På rundreisen i Norge så langt er dette det hotellet som har hatt best «kontroll» på 1 meters regelen og alt var ordnet opp ryddig. Nok personale (ikke alle hotell har det) og de var både hjelpsomme og høflige. God frokost. Kort vei fra hotellet ned til den gamle trehusbebyggelsen, som er å anbefale. Hotellet tipset oss også å kjøre om fjellet mot Flom og det gjorde vi. Dette er et hotell vi trygt kan anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Rommet var ok. Likeså seng. Ved dusjing vannet renner ikke helt i slukken. Våt over hele gulvet.internet meget dårlig. Mat i restauranten var under middels.oppigjen varmet i mikrobølge. Ikke verdt pris.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, L364IGdanielg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

Ja hva skal man si. Ikke mange muligheter til å gå ut å spise her i Lærdal, så en velger det enkleste. Det gjorde vi. Spiste på hotellet. Buffet om kvelden. Dette må jeg si var dårlig. Skulle nesten tro at de ikke har hørt om krydder her i Lærdal. Lammestek total smakløs. Laks altfor mye dampet. Kunne nesten ikke få kniven gjennom. Dette er samlebåndsmat. Kunne nok ønske litt mer kjærlighet i maten. Den var totalt fraværende. Så forstår jeg at det skal gjøres billig for alle busslastene av turister som stikker innom. Men da burde det være flere alternativer. Må si at det eneste som smakte var vinen. Men den kom fra Toscana. Hele bufferen var nok bare oppvarmet mat. Anbefales IKKE. Ellers så var rommene ok.
Kommer nok ikke tilbake på dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Fossi2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Bra hotell, reint og fint. Litt støy frå trafikk om rom ligg mot veien. Rom på framsida med utsikt til fjorden er nydeleg . Betjeningen er hjelpsomme og hyggelege. Glutenfritt brød fås ved etterspørsel,

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, spaniafrelst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser