Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
FindHotel
Priceline
Destinia.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
14
27
27
14
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
27
27
14
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 89 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Vi var to som hadde en natt på hotellet som er noe gammelt. De har pusset opp en del og rommet var helt ok. Regner ikke med topp moderne fasiliteter på et sted som Lærdal. Restauranten var veldig fin og ser ut til at de har tatt vare på en del av interiøret fra 60 tallet(?). De har en fin hage på baksiden i forbindelse med restauranten hvor vi hadde morgenkaffen. Veldig fint og hyggelig. Hyggelig petsonale.

De er seriøse og flinke på å gjennomføre coronatiltak. Ingen andre hoteller vi har vært på har ikke vært i nærheten. Kjempebra!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 499gustavn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Etter å ha bodd på flere ulike hoteller rundt om i Norge, havnet vi siste natt her i Lærdal. Rommet var skitten med spindelvev overalt. Luktet avløp i det vi åpnet døren til rommet. Alt av interiør er fra 70 tallet og utslitt. Veggene var tynne, så jeg fikk ikke sove da en på naborommet snorket og hostet hele natten. Dynen jeg sov med hadde en liten svart/brun flekk på seg. Når rommet koster såpass mye og man kommer til en mager frokost er skuffelsen komplett. Etter å ha lest så mange dårlige anmeldelser, turte jeg bare å spise et rundstykker med en svett osteskive. Trist at en så fin plass med mye turister har et så dårlig hotell. Anbefaler ikke å overnatte her.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Enya_mb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet holder en svært enkel standard, nesten på leirstedsnivå...vi var nok uheldige og fikk rom i den eldste delen, som ikje er oppusset, med flekkete vegg til veggteppe og dusj i badekaret. Men personalet var svært hyggelige og serviceinnstilte. Frokost i helt enkleste laget.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ankom hotellet fredag kveld. 2 vokse og 2 ungdom. Bestilt en uke i forveien. Hotellet var fullbooket, men det var parkering til alle. Hyggelig mottagelse i resepsjon. Fine store rom og nyoppusset bad. Renslig og ryddig. Flott utsikt fra restauranten hvor vi spiste en god entrecôte med en nydelig saus. God mat opplevelse. På rundreisen i Norge så langt er dette det hotellet som har hatt best «kontroll» på 1 meters regelen og alt var ordnet opp ryddig. Nok personale (ikke alle hotell har det) og de var både hjelpsomme og høflige. God frokost. Kort vei fra hotellet ned til den gamle trehusbebyggelsen, som er å anbefale. Hotellet tipset oss også å kjøre om fjellet mot Flom og det gjorde vi. Dette er et hotell vi trygt kan anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Rommet var ok. Likeså seng. Ved dusjing vannet renner ikke helt i slukken. Våt over hele gulvet.internet meget dårlig. Mat i restauranten var under middels.oppigjen varmet i mikrobølge. Ikke verdt pris.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, L364IGdanielg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser