Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (90)
Filtrer anmeldelser
90 resultater
Vurdering fra reisende
14
28
27
14
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
28
27
14
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 90 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi fikk store fine rom med balkong og utsikt mot elva og den vakre hagen mellom restauranten og elva. Hyggelig betjening og alt hva man trenger. Bodde her to netter, og kommer gjerne igjen. God plass å parkere utenfor, og rikelig med møbler på rommet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jansan10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde rom i den eldre delen, og det var et slitent rom med flekkete vegg-til-vegg-teppe. Vi var nok uheldige, for det manglet såpe på badet, batteriene i fjernkontrollen var utslitt, det lå smårusk på teppet og badekaret var ikke rengjort. (Vi blir påspandert ett glass vin for "ubehagelighetene".)
Middagen i restauranten var kjedelig og for alminnelig til den prisen og minnet mest om "veikro-mat". Frokosten var god.
Det er en stor og flott hage der, med bord og uteservering. Tipp, topp! Hagen kunne med fordel hatt en liten lekeplass for barn for å appellere bedre til barnefamilier.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Helga_vonS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi var to som hadde en natt på hotellet som er noe gammelt. De har pusset opp en del og rommet var helt ok. Regner ikke med topp moderne fasiliteter på et sted som Lærdal. Restauranten var veldig fin og ser ut til at de har tatt vare på en del av interiøret fra 60 tallet(?). De har en fin hage på baksiden i forbindelse med restauranten hvor vi hadde morgenkaffen. Veldig fint og hyggelig. Hyggelig petsonale.

De er seriøse og flinke på å gjennomføre coronatiltak. Ingen andre hoteller vi har vært på har ikke vært i nærheten. Kjempebra!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 499gustavn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Etter å ha bodd på flere ulike hoteller rundt om i Norge, havnet vi siste natt her i Lærdal. Rommet var skitten med spindelvev overalt. Luktet avløp i det vi åpnet døren til rommet. Alt av interiør er fra 70 tallet og utslitt. Veggene var tynne, så jeg fikk ikke sove da en på naborommet snorket og hostet hele natten. Dynen jeg sov med hadde en liten svart/brun flekk på seg. Når rommet koster såpass mye og man kommer til en mager frokost er skuffelsen komplett. Etter å ha lest så mange dårlige anmeldelser, turte jeg bare å spise et rundstykker med en svett osteskive. Trist at en så fin plass med mye turister har et så dårlig hotell. Anbefaler ikke å overnatte her.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Enya_mb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet holder en svært enkel standard, nesten på leirstedsnivå...vi var nok uheldige og fikk rom i den eldste delen, som ikje er oppusset, med flekkete vegg til veggteppe og dusj i badekaret. Men personalet var svært hyggelige og serviceinnstilte. Frokost i helt enkleste laget.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser