Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 154
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Travelocity
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Hotels.com
Orbitz.comUSD 151
Agoda.com
Se alle 9 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
16
31
29
15
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
31
29
15
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 98 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021

Lærdal Hotel ligger veldig fint til ved fjordarmen. Lobby og hotell eksteriør virket litt datert men rommene overrasket positivt! Vanligvis får vi som har med hund de dårligste og eldste rom og må bare finne oss i det, selv om vi betaler ekstra for rengjøring. Men her var det fint, nytt og med utsikt mot vannet. Det var en svært varmt natt men vinduene kunne åpnes på vid gap og brisen blåste inn. Frokost var godt og trygt mht covid. En svær plen ute med masse hagemøbler gjorde at alle som ville kune sitte ute om kvelden og nyte stedet. Her kommer vi gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, 1302travel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Et hotell med trivelige og serviceminded ansatte. Både frokost og middagsbufe var rikholdig og smakfull. Herlig plen å sitte ute på i det varme fine været. Også her fikk vi god service og servering. En dukkert kunne man også ta herfra.
Selve hotellet var litt slitent og kunne trengt litt oppussing, derfor gir jeg ikke full score her.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, RandiF107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Etter en nydelig sykkeltur t-r Lærdal-Aurland sjekket vi inn på Lærdal Hotell. Vi hadde ikke booket på forhånd, men etter en lang sykkeltur fristet det ikke å sette opp telt i en overfylt camping.

Betjeningen på hotellet kastet seg rundt og fikset et rom for oss, som de vanligvis ikke leier ut, ettersom det ikke er pusset opp i tråd med de andre rommene. Passet for oss som ønsket oss en seng og en dusj etter lang sykkeltur.

Det var gode senger, vi hadde fjordutsikt og vi sov godt.
Nydelig frokost utendørs i morgensol.

Kan anbefale dette hotellet for en overnatting på veien videre, og de som jobbet der utviste god service for oss.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 261hannel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk et nytt, stort og fint rom med utsikt over fjorden. Veldig serviceinnstilt og hyggelig personell både i resepsjonen og i restauranten. Middagsbuffeten passet for både store og små, med et variert og godt utvalg.
Kjempegøy for barna med Motorikparken 5 min gåavstand fra hotellet.
Vi kommer veldig gjerne tilbake! :)

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 46walterh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Styr unna. Forferdelig lytt på rommene. Vi kunne høre hva naboen drev med og det er ikke alt man behøver å vite. Hver gang noen spylte ned på klosettet var det som Niagara fossen kom i hodet på deg. Vanskelig å få sove.
Maten var bra og betjeningen hyggelig.
Tror kanskje resepsjonisten hadde en dårlig dag.

Romtips: Hvis du trenger en god søvn bør du ikje stoppe her.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, terjeg256
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser