SEB
Dato for oppholdet: juli 2022
0.9 km fra Laerdal Hotel
18.5 km fra Laerdal Hotel
0.8 km fra Laerdal Hotel
We stayed in the room behind the flag
0.8 km fra Laerdal Hotel
    Indoor pool 32c all year
    18.4 km fra Laerdal Hotel
    Se flere hoteller i Lærdal
    Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Til tross for et firkantet kjedelig ytre, ble vi særdeles overrasket over et varmt og koselig indre.

Pent nyoppusset rom. Nydelig utsikt!
    Enestående service fra resepsjonen. God mat i buffet både til frokost og middag.

Vi kommer gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, miamelis
    Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

Bodde her et par netter, hotellet ligger 2-300 meter fra selve sentrum så det er et stille og rolig strøk. Funksjonelt rom og pent oppusset bad. God frokost. Greit med parkering på utsiden av hotellet. Noen rom hadde også balkong og utsikt mot fjorden.

Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, alfmagne
    Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Utrolig god middagsbuffe. Nydelig dessert. Gode senger og rommet hadde utsikt over fjorden. Veldig serviceinnstilt betjening. Reint og fint både på rommet og ellers på hotellet. Blide og fornøyde alle mann selv om jeg kom med våt hund etter regnværet.

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, 964lillianf
    Anmeldt 1. august 2021

Lærdal Hotel ligger veldig fint til ved fjordarmen. Lobby og hotell eksteriør virket litt datert men rommene overrasket positivt! Vanligvis får vi som har med hund de dårligste og eldste rom og må bare finne oss i det, selv om vi betaler ekstra for rengjøring. Men her var det fint, nytt og med utsikt mot vannet. Det var en svært varmt natt men vinduene kunne åpnes på vid gap og brisen blåste inn. Frokost var godt og trygt mht covid. En svær plen ute med masse hagemøbler gjorde at alle som ville kune sitte ute om kvelden og nyte stedet. Her kommer vi gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2021
    1  Takk, 1302travel
    Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Et hotell med trivelige og serviceminded ansatte. Både frokost og middagsbufe var rikholdig og smakfull. Herlig plen å sitte ute på i det varme fine været. Også her fikk vi god service og servering. En dukkert kunne man også ta herfra.
    Selve hotellet var litt slitent og kunne trengt litt oppussing, derfor gir jeg ikke full score her.

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, RandiF107